Sunday 5 March 2017

Я хочу, щоб приєднатися до ілюмінатів і стати багатим

НОВИЙ ПОРЯДОК СЛОВОILLUMINATI SECRET ТОВАРИСТВОАдреса: 135, Rue De l'Ouest, вимикання й rumodaraКраїна: НігеріяТел: +2348166631593Веб-сайт: Illuminati.comЕлектронна пошта, чий головний офіс знаходиться: estherilluminati666@hotmail.comЛаскаво просимо до ілюмінати================================================== ================================================== ============ ====================================== ===Ви розчаровані в житті. Який вид багатства ви хочете? Сьогодні Люцифер замовлення нам принести елемент в своє королівство. Ви втомилися від злиднів, і тепер ви хочете слави, влади і riches.Our магічні сили знаходяться за межами вашої уяви. ми могли б зробити магію від вашого імені, щодо вашого фінансового становища, майбутніх подій, або те, що важливо для вас. у нас є сила, і ми використовуємо силу. ми ілюмінати, і ми могли б змінити хід долі. Отримати до нас, і ми допоможемо Вам. Розкажіть нам, що саме ви хочете, і ми будемо йти про нашу роботу. Чи є це хтось або щось ви хочете мати? Ви хочете, щоб багатство (Хочете виростити свій рахунок в банку?, Потрібні кошти, щоб насолоджуватися хорошим життям? Набридло працювати важко і отримувати знати, де?) Або щастя? саме суспільство влада запрошує Вас иллюминатов .. зв'язатися ілюмінати ініціація додому Надішліть нам ваше найважливіше бажання, і ми будемо працювати наші сили в вашу користь. При заповненні форми онлайн-замовлення, обов'язково повідомте про це ілюмінатів, що ви хочете! Зв'яжіться зі мною по електронній пошті: {estherilluminati666@hotmail.com}or +2348166631593, Додати мене на Whatsapp +2348166631593
Що таке ілюмінатів?Термін "ілюмінати" використовується в багатьох контекстах і був приписаний до різних особам або групам. Спочатку була обрана в якості назви для 18-го століття європейського таємного товариства, сучасна ілюмінати це абсолютно інша істота від иллюминатов Баварії.Сьогодні Іллюмінати зазвичай використовується як загальний термін для опису правлячої еліти, відносно невелику групу плутократами, які володіють та управляють нашим світом колективно.Точне число людей в цій групі і ступінь контролю і впливу, який вони мають над світовими справами важко визначити, але існування самого правлячого класу отримала широке визнання на обох кінцях світового політичного спектра. Це дуже організована суперклас працює в своїх спільних інтересах чи в поліпшенні бізнес чи ні.Ця тінь група знаходиться в центрі всіх сучасних теорій змови ілюмінатів. Група резонує з тим, що рух, корінь трави організації, яка народилася в результаті фінансової кризи 2008 року Займайте, називається відсотка. Християнські фундаменталісти і НЛО спекулянтами часто додають свої власні завихрення, в тому числі звичайних качок сатани поклоніння і жертвопринесення крові, що робить використання терміна неоднозначним ілюмінатів.Ми розглянемо деякі з найбільш популярних теорій про змову іллюмінатів і подивитися на їх схожість і відмінність.ПРОЦЕДУРА иллюминатов сполучних елементів.кроки:1. Члени платять збір в розмірі 100 доларів США2. Отримайте ряд числа секретного коду (S.S.C.N)3. Ви отримаєте телефонний дзвінок або по електронній пошті нашої Великої Ложі Господь наставить вас на наступному кроці, а також дату, час і місце проведення вашої церемонії ініціації.NB: Після того як ваша компенсація буде завершена, ви будете отримувати по електронній пошті квитанцію для цієї угоди.Після того як ми підтвердимо вашу компенсацію, ми негайно зв'яжемося з Вами, і Ви будете також запросити по електронній пошті до нашого місцевому иллюминатов для церемонії посвяти протягом 24 годин з моменту ви платите реєстраційний внесок для членів. Запрошення буде таємницею серійний номер (S.S.C.N), що ви будете генерувати, щоб ідентифікувати себе в нашій ложі по всьому світу.NB: Після того як ви бути присутнім на церемонії ініціації, буде офіційно представлений на иллюминатов Всесвітньої мережі Товариства і отримувати всі переваги і привілеї нових членів Иллюминатов.1. грошовий приз у розмірі USD $ 3,000,000 USD за вашого членства благословення в якості нових членів2.А Новий Витончений автомобіль мрії оцінюється в USD $ 300,000 USD.3.A Dream House купив в країні вашого власного вибору.4.One місяць відпустку (повністю оплачений) до вашої мрії туристів.5.One рік Гольф пакет членства.Лікування 6.A V.I.P у всіх аеропортах світу.7.A зміну загальної способу життя.8.Access в Богемської гаю.9.Monthly платіж в розмірі $ 1 млн доларів на свій банківський рахунок щомісяцяв якості члена10.One Місяць заброньовані призначення з Top 5 світових лідерів і топ-5Знаменитості в світі

59 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. Вітаємо від великого порядку до об'єднаної держави і по всьому світу, це відкрита можливість приєднатися до братства Просвічувача, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства і щастя без будь-якої жертви крові. І ми також платимо суму в 700 тисяч доларів, щоб привітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також дому за своїм вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ, ЩО ВИНАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЩО ВСТУПУЮТЬ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода у розмірі 700 000 доларів США.
    2. Новий Sleek Dream CAR оцінюється в USD $ 150,000 USD
    3. Будинок мрії, куплений у країні за вашим вибором
    4. Дипломатичний паспорт для поїздки в будь-яку країну за вашим вибором і багато іншого


    ПРИМІТКА; Ви можете приєднатися до братства ілюмінатів з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія та ін.

    ПРИМІТКА: якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв'яжіться з нами через нашу електронну пошту: illuminatIbrotherhood0800@gmail.com

    Привітання ІЛЛУМІНАТИ ХРАМУ США

    ReplyDelete
  3. Вітання від ВЕЛИКОГО ЗАЯВУ ІЛЛУМІНАТІ до Сполучених Штатів та в усьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ІЛЛУМІНАТІ ЗАМОВЛЕННЯ, де можна відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без будь-яка жертва крові. І впродовж багатьох років у нас є світові лідери, МІЛЬОНІОНИ, БІЛЬЙОНЕРИ, НАУКИ, СУПЕРСТАРИ та всі життєві твори, Вас вітають у всьому світі відповідно до Ваших Раси, Релігії та Етнічної приналежності.
    Будь ласка, пишіть нам на нашу приватну пошту: greatilluminate99@gmail.com

    Привітання ВСЕГОДНІ США

    ReplyDelete
  4. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної кровної жертви. Ми вітаємо всіх нових членів і щомісячні виплати, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцеположенням з інвестиціями, і саме тут створюються світові лідери, суперзірки, вчені разом з цією можливістю в житті для вас бути відомим у відповідному етносі та расі.

    Примітка: ласкаво зв'яжіться з нами на нашу приватну пошту: greatilluminate99@gmail.com

    ВЕЛИКИЙ ІЛЛУМІНАТИ ТЕМПЛІР ОБ'ЄДНОЇ ДЕРЖАВИ.

    ReplyDelete
  5. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної кровної жертви. Ми вітаємо всіх нових членів і щомісячні виплати, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцеположенням з інвестиціями, і саме тут створюються світові лідери, суперзірки, вчені разом з цією можливістю в житті для вас бути відомим у відповідному етносі та расі.

    Примітка: ласкаво зв'яжіться з нами на нашу приватну пошту: greatilluminate99@gmail.com

    ВЕЛИКИЙ ІЛЛУМІНАТИ ТЕМПЛІР ОБ'ЄДНОЇ ДЕРЖАВИ.

    ReplyDelete
  6. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної кровної жертви. Ми вітаємо всіх нових членів і щомісячні виплати, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцеположенням з інвестиціями, і саме тут створюються світові лідери, суперзірки, вчені разом з цією можливістю в житті для вас бути відомим у відповідному етносі та расі.

    Примітка: ласкаво зв'яжіться з нами на нашу приватну пошту: greatilluminate99@gmail.com

    ВЕЛИКИЙ ІЛЛУМІНАТИ ТЕМПЛІР ОБ'ЄДНОЇ ДЕРЖАВИ.

    ReplyDelete
  7. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також в будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привіт

    ReplyDelete
  8. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також в будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привіт

    ReplyDelete
  9. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також в будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІМ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привітання ЧАСОВІ ІНЛЮМІНАТНІ ОБЕДИНЕННІ ДЕРЖАВИ

    ReplyDelete
  10. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також в будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІМ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привітання ЧАСОВІ ІНЛЮМІНАТНІ ОБЕДИНЕННІ ДЕРЖАВИ

    ReplyDelete
  11. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також в будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привітання ЧАСОВІ ІНЛЮМІНАТНІ ОБ'ЄДНАННЯ

    ReplyDelete
  12. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також заплатити суму в 650000 доларів США, щоб вітати все нові член, як вони приєднуються до братерства, а також в будинок за власним вибором і місце з інвестиціями, поряд з цією можливістю в житті для них, щоб бути відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це ілюмінати братство, до якого ви можете приєднатися в будь-якій точці світу, Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привітання ЧАСОВІ ІНЛЮМІНАТНІ ОБ'ЄДНАННІ ДЕРЖАВИ

    ReplyDelete
  13. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також заплатити суму в 650000 доларів США, щоб вітати все нові член, як вони приєднуються до братерства, а також в будинок за власним вибором і місце з інвестиціями, поряд з цією можливістю в житті для них, щоб бути відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це ілюмінати братство, до якого ви можете приєднатися в будь-якій точці світу, Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привітання ЧАСОВІ ІНЛЮМІНАТНІ ОБ'ЄДНАННІ ДЕРЖАВИ

    ReplyDelete
  14. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також в будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привітання ЧАСОВІ ІНЛЮМІНАТНІ ОБ'ЄДНАННЯ ДЕРЖАВ

    ReplyDelete
  15. Вітаючи з великим порядком ілюмінатора до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства ілюмінантів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також в будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ ІЛЮМІНАТ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти:
    greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія, Сінгапур, Канада,
    тощо.


    Привіт

    ReplyDelete
  16. ÚNETE AL NUEVO MUNDO Illuminati. ¿Eres político, estudiante, hombre o mujer? ¿Quieres riqueza, poder, influencia, quieres ser una estrella y ser una celebridad influyente y quieres que tus sueños se hagan realidad? Esta es la oportunidad para que te registres ahora y te conviertas un miembro de este grupo (illuminati) para obtener $ 800,000 como regalo. Y también recibe $ 500,000 como salario mensual. Tome su decisión hoy para ser rico, famoso y poderoso. Si necesita unirse a la hermandad, envíenos un correo electrónico ahora: brotherhoodrichgroup@gmail.com o llame a nuestro whatsApp +2348054518396

    ReplyDelete
  17. JOIN THE ILLUMINATI FOR RICHES, FAME AND ALL-ROUND SUCCESS. JOIN TODAY AND HAVE ALL YOUR DESIRES IN LIFE. NO HUMAN SACRIFICE: THE OCCULT FESTIVAL IS HERE AGAIN! Join the ILLUMINATI online today for Riches, Fame, Power and all round Success. Every new member(s) receive undeniable rewards of $450000 U.S dollars in addition to other material benefits after initiation. The purpose of the above financial reward is to help the new member fit the class and status of the club members. New member(s) also receive $75000 U.S dollars as monthly salary. Note that the higher you go in the society, the better your life becomes. Join us today and become rich, famous and successful. For more information, Contact us with the details displayed below. Contact us today as we prepare you for your initiation. Make good use of this great opportunity and have all your desires in life. Email: joinilluminati175@gmail.com OR add him up WHATSAPP: +2349064424125   

    ReplyDelete
  18. ATTENTION! ATTENTION!! ATTENTION!!! ILLUMINATI BROTHERHOOD FOR  2018/2019 SECTIONS IS ON APPLY NOW.Do you want riches, power or you want to be famous in life this is an opportunity for you to join the Illuminati Brotherhood, get back to us with the following information bellow.Full name_________________
    Country______________________
    State of
    origin_________________
    Date of
    birth_____________________
    Sex_________________________________
    Address______________________________
    Phone_________________________________
    Email_________________________________CONGRATULATIONS in advance! Join the ILLUMINATI BROTHERHOOD online today and have all your desires 
    granted irrespective of your location in the world. Join us today and you will be rewarded with instant sum of 100,000 US Dollars.Note that as a new member, you will be given Three thousand, five hundred US Dollars($3,500) monthly as salary. The higher you grow in the society, the bigger your salary becomes.  Contact us today to join. kindly fill the following information and forward it to us through the email Or Call the following numbers displayed below.CONTACT BARRISTER DAVISTELEPHONE: +2348154637647
    WHATAPP: +2348154637647
    WHATAPP,HEAD QUARTER: +27604647974
    EMAIL: thegreatilluminati28@gmail.com

    ReplyDelete
  19. Вітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ до ІЛЛУМІНАТІВ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЙ ОБЛАДНАННЯ

    ReplyDelete
  20. Вітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИХ ЧЛЕНІВ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬСЯ до ІЛЛУМІНАТІВ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЙ ОБЛАДНАННЯ

    ReplyDelete
  21. HOW I BECOME A BONA-FIDE MEMBER OF THE GREAT ILLUMINATI:
    I am a very happy person today because i am now a full and bona-fide members of the great ILLUMINATI. I want to quickly Say a big thanks to Brother James Watt the agent of the brotherhood who introduced me to becoming a member of the great Brotherhood brothers and sisters here is my story. I was told by a friend that to become a member of the brotherhood is Very difficult, so i was thinking that i can never get the right link to join because i was scammed by three people whom i meant on the Internet and they promised to help me join but they never did. They collected my money and i was never initiated into the brotherhood. Until i was introduced to Brother James Watt and he told me the truth that those in USA Don’t pay any money from their pocket to become a member of the Illuminati, and i am an American. so i was very Interested i called the temple messenger number i was given it was +2349064424125 when i called, the temple messenger Told me what i need to do, i did it and i was initiated i did not pay a dine from my money to become a member. I was given all the benefit of becoming a member. As i talk to you am very okay and my future have been settled. I am well protected and i am wealthy and famous. Please if you wish to become a member of the great Illuminati contact Agent Brother James Watt on the Devil Church, (joinilluminati175@gmail.com) or those in the USA can call or text directly the Temple messenger on +2349064424125. Those in other countries outside the USA can contact the international agent on call Or WhatsApp +2349064424125. And generally anyone who wishes to become a real member can send email to (joinilluminati175@gmail.com) Become a member today and enjoy the benefit of life.    

    ReplyDelete
  22. HOW I BECOME A BONA-FIDE MEMBER OF THE GREAT ILLUMINATI:
    I am a very happy person today because i am now a full and bona-fide members of the great ILLUMINATI. I want to quickly Say a big thanks to Brother James Watt the agent of the brotherhood who introduced me to becoming a member of the great Brotherhood brothers and sisters here is my story. I was told by a friend that to become a member of the brotherhood is Very difficult, so i was thinking that i can never get the right link to join because i was scammed by three people whom i meant on the Internet and they promised to help me join but they never did. They collected my money and i was never initiated into the brotherhood. Until i was introduced to Brother James Watt and he told me the truth that those in USA Don’t pay any money from their pocket to become a member of the Illuminati, and i am an American. so i was very Interested i called the temple messenger number i was given it was +2349064424125 when i called, the temple messenger Told me what i need to do, i did it and i was initiated i did not pay a dine from my money to become a member. I was given all the benefit of becoming a member. As i talk to you am very okay and my future have been settled. I am well protected and i am wealthy and famous. Please if you wish to become a member of the great Illuminati contact Agent Brother James Watt on the Devil Church, (joinilluminati175@gmail.com) or those in the USA can call or text directly the Temple messenger on +2349064424125. Those in other countries outside the USA can contact the international agent on call Or WhatsApp +2349064424125. And generally anyone who wishes to become a real member can send email to (joinilluminati175@gmail.com) Become a member today and enjoy the benefit of life.    

    ReplyDelete
  23. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЙ ОБЛАДНАННЯ

    ReplyDelete
  24. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІВ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЙ ОБЛАДНАННЯ

    ReplyDelete
  25. Désirez-vous la renommée, les richesses, les pouvoirs, la richesse et voulez-vous tous vos rêves
    se réaliser dans la vie en un clin d'œil? Es tu fatigué de
    l'oppression et voulez quitter votre étape actuelle dans la vie? Êtes-vous un
    artiste à venir, danseur, homme politique, homme d'affaires, étudiant, etc.? Veux-tu
    être une légende ou une icône à votre époque? la Great Illuminati Society propose
    vous une occasion à vie de réaliser vos désirs.
    Si vous êtes intéressé, contactez-nous maintenant pour plus d'informations sur la façon dont vous
    soyez pleinement initié aux Illuminati et obtenez tout ce dont vous avez besoin dans la vie.
      Courriel: johnrishgroup@gmail.com
    Appelez, numéro WhatsApp +2348143870031

    ReplyDelete
  26. Привітання від ВЕЛИКОГО ЗАКАЗУ ІЛЛУМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ОБРАЗОВАНОЇ ІЛЮМІНАТИ

    ReplyDelete
  27. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ОБРАЗОВАНОЇ ІЛЮМІНАТИ

    ReplyDelete
  28. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІВ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ОБРАЗОВАНОЇ ІЛЮМІНАТИ

    ReplyDelete
  29. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІВ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ОБРАЗОВАНОЇ ІЛЮМІНАТИ

    ReplyDelete
  30. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІВ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ОБРАЗОВАНОЇ ІЛЮМІНАТИ

    ReplyDelete
  31. Easy way to join the Illuminati brotherhood in the world. Are you a business man or an artist,Politici ans and you want to become big, Powerful and famous in the world, join us to become one of our official member today.you shall be given an ideal chance to visit the illuminati and his representative after registrations is completed by you, no sacrifice or human life needed, Illuminati brotherhood brings along wealth and famous in life, you have a full access to eradicate poverty away from your life now. it only a member who is been initiated into the church of illuminati have the authority to bring any member to the church, so before you contact any body you must be link by who is already a member, Join us today and realize your dreams. we also help out our member in protection of drugs pushing Whatapps +2348154637647 : Email thegreatilluminati28@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІВ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ОБРАЗОВАНОЇ ІЛЮМІНАТИ

    ReplyDelete
  33. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІВ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ОБРАЗОВАНОЇ ІЛЮМІНАТИ

    ReplyDelete
  34. ВІТАЙТЕ ДО ВЕЛИКОГО БРАТА. ILLUMINATI.зв'яжіться з нами зараз iluminatitemple34solobest@gmail.com або зателефонуйте на номер нашого агента +2349049726093.? Ви хочете бути членом ілюмінатів як братства, яке зробить вас багатим і відомим у світі та матиме змогу контролювати людей на високому місці у всьому світі Ви діловий чоловік чи жінка, художник, політик, музикант, студент , пастор, футболіст чи прес-підбирач, чи бажаєте ви бути багатим, відомим, могутнім у житті, приєднайтесь до культу братства ілюмінатів сьогодні та отримайте миттєву багату суму. 2 мільйони доларів на тиждень, і безкоштовний home.any, де ви вирішили жити в цій країні чудес, також отримуєте 100000000 доларів США щомісяця у вигляді зарплати% u2026 ПЕРЕБАГАЙТЕ ДОДАТИ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, які приєднаються до ILLUMINATI. 1. Грошова винагорода в розмірі 500 000 доларів США 2. Новий легкий автомобіль Мрії вартістю 300 000 доларів США 3. Дом Мрії, куплений у країні за власним вибором 4. Одномісячний відпочинок (повністю оплачений) до вашого туристичного місця мрії. 5. Пакет на один рік 6. VIP-лікування у всіх аеропортах світу 7. Загальна зміна способу життя 8. Доступ до Bohemian Grove 9. Щомісячна оплата в розмірі 5 000 000 доларів США. На ваш банківський рахунок щомісяця в якості члена 10. Місяць забронювали зустріч Топ-5 світових лідерів та топ-5 знаменитостей світу. Якщо ви зацікавлені приєднатись до нас у великому братстві ілюмінати666 сатанінський символ руки, зв’яжіться з нами зараз.

    ReplyDelete
  35. Привітання вам.
    Чи готові ви приєднатися до ілюмінатів заради багатства, слави, захисту, Мудрості та всіх своїх бажань. Подайте заявку на членство в ілюмінатах сьогодні та отримайте переваги. Приєднуйтесь до нас сьогодні і почніть отримувати $ 1 000 000 як пільги на перше членство

    Будь ласка, додайте мене через whatsapp зараз +2348118360619
    Якщо зацікавлено

    Примітка!!! Відстань не є перешкодою для приєднання до ілюмінатів.

    ReplyDelete
  36. Привітання від ВЕЛИКОГО ПОРЯДОК ІЛЮМІНАТІВ до об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де Ви можете відновити втрачені мрії, а також там, де Ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму в 650 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за власним вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом з цією можливістю в житті, щоб вони були відомими.

    ПЕРЕВАГИ НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМИ, ЯКІ ПРИЄДНАЮТЬсь до ІЛЛУМІНАТІ.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у вибраній вами країні.
    Місяць зустрічей з 5 найкращими в світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, зверніться до попередньої адреси електронної пошти: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індія, Туреччина, Африка, США, Малайзія,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Привітання ВЕЛИКОБРИТАНІЇ ОБРАЗОВАНОЇ ІЛЮМІНАТИ

    ReplyDelete
  37. Salutations du grand ordre des Lumières pour les États-Unis et pour le monde entier, c'est une occasion ouverte de rejoindre la communion des Éclairés où vous pourrez récupérer vos rêves perdus, et où vous pourrez voir la lumière de la richesse et du bonheur sans aucun sacrifice de sang. Et nous payons également la somme de 550 000 $ pour obtenir tous les nouveaux membres lorsqu'ils rejoignent la fraternité et aussi dans une maison de leur choix et de leur emplacement avec des investissements ainsi que cette opportunité dans la vie pour qu'ils soient célèbres.

    AVANTAGES DONNÉS AUX NOUVEAUX MEMBRES QUI JOIGNENT À LIGHTING.
    1. Récompense en espèces de 550 000 $.
    2. Une nouvelle voiture Sleek Dream d'une valeur de 150 000 USD
    3. Une maison de rêve achetée dans le pays de votre choix.
    Un mois de concertation avec les 5 meilleurs au monde.
    Les dirigeants et 5 célébrités les plus importantes du monde. Si vous êtes intéressé, veuillez contacter l'adresse e-mail précédente = illuminatiworld521@gmail.com ou notre  +234908130594214 

    ReplyDelete
  38. Os illuminati são uma sociedade secreta que se esforça para promover valores espirituais e morais. Foi fundada sob princípios de amor, ertiça, unidade, paz e alívio. O que que en indasíduos de bo vontade, de laasas de laasas erelias, e garantem que esses essensensensensensensensensens. Você deseja ser um membro dos illuminati e se draar rico, Famoso, poderoso e se destacar na vida? Você estava dando US $ 19,00.000 como primeirozuzaício. Por favour, entre em contato comigo agora ou adicione-me whatsapp +234708 264 4268 Email davidcastrocarlo@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Привіт від ВЕЛИКОГО ПОРЯДКУ ІЛУМІНАТІВ для об’єднаної держави та у всьому світі, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де ти зможеш відновити свої втрачені мрії, а також де ти побачиш світло багатства та щастя без жодної жертви крові. І ми також платимо суму 650 000 доларів США, щоб привітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за їх вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом із цією можливістю в житті для них бути відомими.

    ПЕРЕВАГИ, НАДАНІ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЩО ПРИЄДНАЮТЬСЯ ДО ILLUMINATI.
    1. Грошова винагорода в розмірі 650 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream на суму 150 000 доларів США
    3. Будинок мрії, придбаний у країні на ваш вибір.
    Місяць зустрічі з 5 найкращими у світі.
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з попередньою електронною адресою: greatilluminate99@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу, Індії, Туреччини, Африки, США, Малайзії,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азії, Австралії тощо,


    Привітання TEMPLE ILLUMINATI США

    ReplyDelete
  40. Привіт від БРАТСТВА ІЛУМІНАТІ для об’єднаної держави та усього світу, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де ти зможеш відновити свої втрачені мрії, а також де ти зможеш побачити світло багатства та щастя без будь-якої крові жертва. І ми також платимо суму 600 000 доларів США, щоб привітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за їх вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом із цією можливістю в житті для них бути відомими.

    ПЕРЕВАГИ, НАДАНІ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЩО ПРИЄДНАЮТЬСЯ ДО ILLUMINATI.
    1. Грошова винагорода 600 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream CAR вартістю 250 000 доларів США
    3. Будинок мрії, придбаний у країні на ваш вибір.
    Місяць зустрічі з 5 найкращими у світі. Щомісяця до богемського гаю на ваш банківський рахунок щомісяця вносять $ 1,000,000 USD як член
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з попередньою електронною адресою: illuminatibrotherhood1988@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індії, Туреччини, Африки, США, Малайзії, Дубаю, Кувейту, Великобританії, Австрії, Німеччини, Європи. Азія, Австралія тощо,

    Привітання TEMPLE ILLUMINATI США

    ReplyDelete
  41. Привіт від БРАТСТВА ІЛУМІНАТІ для об’єднаної держави та усього світу, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де ти зможеш відновити свої втрачені мрії, а також де ти зможеш побачити світло багатства та щастя без будь-якої крові жертва. І ми також платимо суму 600 000 доларів США, щоб привітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за їх вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом із цією можливістю в житті для них бути відомими.

    ПЕРЕВАГИ, НАДАНІ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЩО ПРИЄДНАЮТЬСЯ ДО ILLUMINATI.
    1. Грошова винагорода 600 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream CAR вартістю 250 000 доларів США
    3. Будинок мрії, придбаний у країні на ваш вибір.
    Місяць зустрічі з 5 найкращими у світі. Щомісяця до богемського гаю на ваш банківський рахунок щомісяця вносять $ 1,000,000 USD як член
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з попередньою електронною адресою: illuminatibrotherhood1988@gmail.com



    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індії, Туреччини, Африки, США, Малайзії, Дубаю, Кувейту, Великобританії, Австрії, Німеччини, Європи. Азія, Австралія тощо,

    Привітання TEMPLE ILLUMINATI США

    ReplyDelete
  42. Привіт від БРАТСТВА ІЛУМІНАТІ для об’єднаної держави та усього світу, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де ти зможеш відновити свої втрачені мрії, а також де ти зможеш побачити світло багатства та щастя без будь-якої крові жертва. І ми також платимо суму 600 000 доларів США, щоб привітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за їх вибором та місцем розташування з інвестиціями, разом із цією можливістю в житті для них бути відомими.

    ПЕРЕВАГИ, НАДАНІ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЩО ПРИЄДНАЮТЬСЯ ДО ILLUMINATI.
    1. Грошова винагорода 600 000 доларів США.
    2. Новий автомобіль Sleek Dream CAR вартістю 250 000 доларів США
    3. Будинок мрії, придбаний у країні на ваш вибір.
    Місяць зустрічі з 5 найкращими у світі. Щомісяця до богемського гаю на ваш банківський рахунок щомісяця вносять $ 1,000,000 USD як член
    Лідери та 5 найважливіших знаменитостей у світі. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з попередньою електронною адресою: illuminatibrotherhood1988@gmail.com

    ПРИМІТКА; це братство ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу Індії, Туреччини, Африки, США, Малайзії, Дубаю, Кувейту, Великобританії, Австрії, Німеччини, Європи. Азія, Австралія тощо,

    Привітання TEMPLE ILLUMINATI США

    ReplyDelete
  43. Помилка Не переставайте бачити світло. Ми знаємо, що в соціальних мережах є багато людей, які прикидаються агентами Ілюмінатів. Будьте обережні, не всі, кого ви бачите, справжні. Ця організація призначена для МИРУ, БОГАТСТВА, ВЛАДИ та СЛАВИ. Організація не вимагає жертв людей чи крові. Якщо ви зацікавлені, надішліть нам повідомлення WhatsApp за номером +2349061781632 або надішліть нам електронне повідомлення на адресу leonardtaylorr666@gmail.com

    ReplyDelete
  44. Помилка Не переставайте бачити світло. Ми знаємо, що в соціальних мережах є багато людей, які прикидаються агентами Ілюмінатів. Будьте обережні, не всі, кого ви бачите, справжні. Ця організація призначена для МИРУ, БОГАТСТВА, ВЛАДИ та СЛАВИ. Організація не вимагає жертв людей чи крові. Якщо ви зацікавлені, надішліть нам повідомлення WhatsApp за номером +2349061781632 або надішліть нам електронне повідомлення на адресу leonardtaylorr666@gmail.com

    ReplyDelete
  45. Помилка Не переставайте бачити світло. Ми знаємо, що в соціальних мережах є багато людей, які прикидаються агентами Ілюмінатів. Будьте обережні, не всі, кого ви бачите, справжні. Ця організація призначена для МИРУ, БОГАТСТВА, ВЛАДИ та СЛАВИ. Організація не вимагає жертв людей чи крові. Якщо ви зацікавлені, надішліть нам повідомлення WhatsApp за номером +2349061781632 або надішліть нам електронне повідомлення на адресу leonardtaylorr666@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Pragniesz Sławy, Bogactwa, Mocy, Bogactwa i wszystkich marzeń
    spełnić się w życiu w mgnieniu oka? czy masz dosyć
    ucisk i chcesz opuścić obecny etap życia? Czy jesteś
    nadchodzący artysta, tancerz, polityk, biznesmen, student itp.? czy chcesz
    być legendą lub ikoną swoich czasów? oferuje Great Illuminati Society
    jesteś życiową szansą spełnienia swoich pragnień.
    Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji
    bądź w pełni wtajemniczony w iluminatów i uzyskaj wszystko, czego potrzebujesz w życiu.
    E-mail: johnrishgroup@gmail.com
    WhatsApp +2347041743262

    ReplyDelete
  47. Вітання з великого храму ацкури і кому це може стосуватися цього, полягає в тому, щоб повідомити всім видатним членом Церкви, що продаж річної форми членства для нового члена Церкви тепер доступний електронною поштою:Illuminatibrotherhood574@gmail. Com, для кожного нового члена буде показана таємниця про те, як досліджувати вікна пекла і бути в змозі мати незрозуміле багатство,прийти і бути частиною блакитного крила Ілюмінатів і контролювати світ контактної електронної пошти:Illuminatibrotherhood574@gmail. Ком Whatsapp +971544105744

    ReplyDelete
  48. (ХРИЗНА КУЛЬТ БАГАТСТВА І СЛАВИ)
    Зміна вашого життя ніколи не буває легким, іноді його прямо болючим, але ніщо не є більш болючим, ніж бачити себе в одному місці рік за роком, без будь-якого значного прогресу це щось турбуватися про те, якщо насправді ви можете тримати себе підзвітним і зробити крок до просування вперед. Ви зможете взяти під контроль своє життя. І я гарантую, що за короткий проміжок часу ваше життя буде виглядати більш інакше, ніж сьогодні.
    Ви можете проконсультуватися з великим оракулом KHRISNA для всіх ваших духовних потреб або приєднатися до нашого таємного братства для кращого життя. Наші двері завжди відкриті для тих, хто шукає світловий дзвінок або Whatsapp +971544105744

    ReplyDelete
  49. Хороші новини!!! Хороші новини !!!, Ви хочете жити багатим, здоровим та відомимжиттям. Ви хочете негайно розбагатіти і позбутися страждань? Ви хочете, щоб світ вас впізнавав і слухав, коли ви говорите? Ви хочете бути при владі та контролі? якщо так, ось хороша порада, просто приєднуйтесь до “ІЛУМІНАТІВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ”, ви можете запитати “Як я можу приєднатися”, відповідь проста, все, що вам потрібно зробити, це зв’язатися з нами, щоб ПІДВИЩИТИ САМУ ФРОМПОВЕРТНІСТЬ ..
    Не соромтеся звертатися до нас.
    Номер телефону Текст / Whatsapp: +16042653087
    Електронна адреса: leonardtaylorr666@gmail.com

    ОСТЕРЕЖАЙТЕСЯ АФЕРІВ, ТАКОГО НЕ Є ТАКОГО, як РЕЄСТРАЦІЙНА ПЛАТА, І ВИ МОЖЕТЕ БІЛЬШЕ ВІКУ 18 РОКІВ.
    ДЯКУЮ .... КОМАНДА НА ОСНОВУ ОСВІТЛЕННЯ ПЛАН

    ReplyDelete
  50. Хороші новини!!! Хороші новини !!!, Ви хочете жити багатим, здоровим та відомимжиттям. Ви хочете негайно розбагатіти і позбутися страждань? Ви хочете, щоб світ вас впізнавав і слухав, коли ви говорите? Ви хочете бути при владі та контролі? якщо так, ось хороша порада, просто приєднуйтесь до “ІЛУМІНАТІВНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ”, ви можете запитати “Як я можу приєднатися”, відповідь проста, все, що вам потрібно зробити, це зв’язатися з нами, щоб ПІДВИЩИТИ САМУ ФРОМПОВЕРТНІСТЬ ..
    Не соромтеся звертатися до нас.
    Номер телефону Текст / Whatsapp: +16042653087
    Електронна адреса: leonardtaylorr666@gmail.com

    ОСТЕРЕЖАЙТЕСЯ АФЕРІВ, ТАКОГО НЕ Є ТАКОГО, як РЕЄСТРАЦІЙНА ПЛАТА, І ВИ МОЖЕТЕ БІЛЬШЕ ВІКУ 18 РОКІВ.
    ДЯКУЮ .... КОМАНДА НА ОСНОВУ ОСВІТЛЕННЯ ПЛАН

    ReplyDelete
  51. Не пропустіть побачити світло. ми знаємо, що в соціальних мережах багато людей, які заявляють, що є агентами ілюмінатів. Будьте обережні, не всі, кого ви бачите, справжні. Ця організація - заради миру, багатства, влади та слави. Організація не вимагає жодних людських або кровних жертв. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, будь ласка, WhatsApp +234 906 178 1632. Або надішліть електронний лист на _ Leonardtaylorr666@gmail.com
    Напишіть мені, якщо вам цікаво.

    ReplyDelete
  52. Не пропустіть побачити світло. ми знаємо, що в соціальних мережах багато людей, які заявляють, що є агентами ілюмінатів. Будьте обережні, не всі, кого ви бачите, справжні. Ця організація - заради миру, багатства, влади та слави. Організація не вимагає жодних людських або кровних жертв. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, будь ласка, WhatsApp +234 906 178 1632. Або надішліть електронний лист на _ Leonardtaylorr666@gmail.com
    Напишіть мені, якщо вам цікаво..

    ReplyDelete
  53. Не пропустіть побачити світло. ми знаємо, що в соціальних мережах багато людей, які заявляють, що є агентами ілюмінатів. Будьте обережні, не всі, кого ви бачите, справжні. Ця організація - заради миру, багатства, влади та слави. Організація не вимагає жодних людських або кровних жертв. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, будь ласка, WhatsApp +234 906 178 1632. Або надішліть електронний лист на _ Leonardtaylorr666@gmail.com
    Напишіть мені, якщо вам цікаво....

    ReplyDelete
  54. Не пропустіть побачити світло. ми знаємо, що в соціальних мережах багато людей, які заявляють, що є агентами ілюмінатів. Будьте обережні, не всі, кого ви бачите, справжні. Ця організація - заради миру, багатства, влади та слави. Організація не вимагає жодних людських або кровних жертв. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, будь ласка, WhatsApp +234 906 178 1632. Або надішліть електронний лист на _ Leonardtaylorr666@gmail.com
    Напишіть мені, якщо вам цікаво....

    ReplyDelete
  55. Здравствуйте
    Наші агенти помітили різке збільшення кількості підроблених профілів, які виникають як представники Ілюмінатів, які часто використовують вкрадені фотографії та імена профілю. Важливо, щоб усі громадяни пам’ятали, що ілюмінати не приймають членських внесків чи пожертв. Без десятини. щомісячні внески. Початкові внески. Той, хто стверджує протилежне, помиляється. Наші агенти спілкуються з громадянами лише через приватні повідомлення у Facebook, Whatsapp та електронною поштою. Наші агенти запитують лише необхідні предмети для ініціації, для отримання яких ви повинні витратити власні гроші. Для перегляду цих правил немає винятків. Ми закликаємо всіх громадян знати про методи, які використовують шахраї для обману тих, хто прагне стати членом нашої організації. Для вашої безпеки, якщо ви готові, зв’яжіться з нами через
    WhatsApp:+1 (267)754-2169
    Електронна пошта: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    ReplyDelete
  56. Вітання від БРАТСТВА ІЛЮМІНАТІВ об’єднаній державі та всьому світу, це відкрита можливість приєднатися до братства Ілюмінатів, де ви можете відновити свої втрачені мрії, а також де ви можете побачити світло багатства та щастя без крові. жертва. І ми також платимо суму в 600 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за їхнім вибором і місцем розташування з інвестиціями, а також цю можливість у житті для них бути відомими.

    ПЕРЕВАГИ, ЩО НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНАЛИСЯ ILJUMINATI.
    1. Грошова винагорода в розмірі 600 000 доларів США.
    2. Новий Sleek Dream CAR вартістю 250 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у країні, яку ви вибрали.
    Місяць зустрічі з 5 найкращими у світі. До Bohemian Grove Щомісячна оплата 1 000 000 доларів США на ваш банківський рахунок щомісяця як член
    Лідери та 5 найголовніших знаменитостей світу. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, зв’яжіться з попередньою електронною адресою: illuminatibrotherhoodtemple147@gmail.com
    WHATSAPP: +18058186515
    ТЕЛЕГРАМА: +12092680754

    ПРИМІТКА; це братство Ілюмінатів, до якого ви можете приєднатися з будь-якої точки світу. Індія, Туреччина, Африка, Сполучені Штати, Малайзія, Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,


    Вітання, ХРАМОВІ ІЛЮМІНАТИ, СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ

    ReplyDelete
  57. ХРАМ БРАТСТВА ІЛЮМІНАТІВ 666 НЕ ПЕРЕДБАЧАЄ ПРИНОСЕННЯ ЛЮДСЬКИХ ЖЕРТВ.

    Я хочу, щоб світ знав, що великий храм багатства та влади братства Ілюмінатів 666 справді існує.
    Спочатку я подумав, що це шахрайство, оскільки сьогодні важко знайти справжніх людей в Інтернеті, поки я не вирішив спробувати,
    І все моє життя змінилося всього за 6 днів

    ПЕРЕВАГИ НОВИХ ЧЛЕНІВ
    1. Будинок у будь-якій країні на ваш вибір.
    2. Нова машина мрії вартістю 200 000 доларів США.
    3. Сума 5 мільйонів доларів (5 000 000$)

    Щоб зв’язатися з нашими партнерами, вам має бути не менше 18 років. Електронна адреса: 666illuminatiagent666@gmail.com
    Номер агента Ілюмінатів у WhatsApp +39 351 075 2166

    ReplyDelete
  58. Вітання від великого ОРДЕНУ ІЛЮМІНАТІВ об’єднаній державі та всьому світу, це відкрита можливість приєднатися до братства Просвітлених, де ви можете відновити свої втрачені мрії, а також де ви можете побачити світло багатства та щастя без жодної кровної жертви. І ми також платимо суму в 500 000 доларів США, щоб вітати всіх нових членів, коли вони приєднуються до братства, а також будинок за їхнім вибором і місцем розташування з інвестиціями, а також цю можливість у житті для них бути відомими.

    ПЕРЕВАГИ, ЩО НАДАЮТЬСЯ НОВИМ ЧЛЕНАМ, ЯКІ ПРИЄДНУЮТЬСЯ ДО ILLUMINATE.
    1. Грошова винагорода в розмірі 500 000 доларів США.
    2. Новий Sleek Dream CAR вартістю 200 000 доларів США
    3. Будинок мрії, куплений у обраній вами країні та багато іншого

    ПРИМІТКА; ви можете приєднатися до братства Ілюмінатів з будь-якої точки світу Індії, Туреччини, Африки, Сполучених Штатів, Малайзії,
    Дубай, Кувейт, Великобританія, Австрія, Німеччина, Європа. Азія, Австралія тощо,

    ПРИМІТКА: якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з нами через наш
    електронна адреса: greatilluminati94@gmail.com

    Вітання, TEMPLE ILLUMINATE Сполучені Штати

    ReplyDelete