Sunday 5 March 2017

Illuminati'ye katılmak istiyorum

YENİ SİPARİŞ WORDILLUMINATI GİZLİ TOPLUMAdres: 135 rue de l'Ouest, rdodorara çıkışındaÜlke: NijeryaTel: +2348166631593Web sitesi: Illuminati.comMerkezleri: estherilluminati666@hotmail.com olan e-posta:Illuminati'ye HOŞ GELDİNİZ====================================================================================================== ====================================================================================================== ==================================================================================================== ===Hayatta sinirli misiniz? Ne tür servet istiyorsun? Bugün Lucifer, üyesini kendi krallığına getirmek için emir verdi. Fakirlikten bıktın mı ve şimdi şöhret, güç ve zenginlik istiyor musun. Büyülü güçler hayal gücünün ötesinde. Mali durumunuz, gelecekteki olaylarınız veya sizin için önemli olan her şeye rağmen sizin adınıza büyü yapabiliriz. Biz gücümüz elimizde ve gücü kullanıyoruz. Biz Illuminati'yiz ve kader yolunu değiştirebiliriz. Bize ulaşırsan sana yardım edeceğiz. Bize ne istediğini söyle ve işimiz hakkında gidelim. İstediğiniz biri veya bir şey var mı? Servet (banka hesabınızı büyütmek mi istiyorsunuz, iyi yaşamanın tadını çıkarmak için para mı istiyorsunuz? Zor çalışmanın ve nerede olduğunu bilmenin) veya mutluluk istiyor musunuz? En gç toplumu sizi Illuminati'ye davet ediyor. Illuminati inisiyasyon eviyle iletişime geçin. Size en önemli arzumuzu gönderin; yetkilerini sizin lehinize kullanacağız. Çevrimiçi sipariş formunu doldururken, Illuminati'ye ne istediğinizi söylemeyi unutmayın! Bana ulaşın E-posta ile: {estherilluminati666@hotmail.com} veya +2348166631593, Whatsapp'ta beni ekleyin +2348166631593
Illuminati nedir?"Illuminati" terimi birçok bağlamda kullanılmıştır ve çeşitli birey veya gruplara atfedilmiştir. Başlangıçta, 18. yüzyıl Avrupalı ​​bir gizli toplumun adı olarak seçilen modern Illuminati, Bavyera Illuminati'nden tamamen farklı bir yaratıktır.Günümüzde Illuminati yaygın olarak dünyamıza sahip olan ve yöneten nispeten küçük bir plutokrat grubu olan yönetici seçkinleri tanımlamak için genel bir terim olarak kullanılmaktadır.Bu gruptaki insanların tam sayısı ve dünyadaki meselelerde kontrol ve etki dereceleri belirlenemiyor ancak egemen sınıfın varlığı, dünyanın her iki tarafında da kabul görüyor. Siyasal yelpazesi. Bu oldukça örgütlenmiş süper sınıf, işi iyileştirmeyle iyileştirmemek olsun, kendi çıkarları doğrultusunda çalışır.Bu gölge grubu Illuminati'nin komplosunun bütün modern kuramlarının kalbindedir. Grup, 2008 finansal krizinin işgali sonrasında doğan bir bitki kök organizasyonu olan yüzde hareketi yansıtıyor ve yüzde olarak adlandırıyor. Hıristiyan köktendinci ve UFO uzmanları sıklıkla, kendi belirsiz Illuminati terimini kullanan Şeytan ibadet ve kan kurbanının ördekler de dahil olmak üzere kendi katlanmalarını ekledi.Illuminati'nin komplosu ile ilgili en popüler teorileri inceleyeceğiz ve benzerlik ve farklılıklarına bakacağız.ÜYELERİN BAĞLANMASI İÇİN PROSEDÜR Illuminati.AŞAĞIDAKİ ADIMLAR:1. Üyeler 100 USD tutarında bir ücret ödemektedir.2. Bir seri gizli kod numarası alın (S.S.C.N)3. Grand Lodge Lord'a bir telefon ya da e-posta gönderilecektir, sonraki aşamada, giriş töreninizin tarih, saat ve yerini size rehberlik edecektir.Not: Ödemeniz tamamlandığında, bu işlem için bir makbuz size e-postayla gönderilecektir.Ödemenizi onayladıktan sonra derhal sizinle iletişime geçeceğiz ve üyeler için kayıt ücretini ödediğiniz tarihten itibaren 24 saat içinde başlatma töreni için yerel Illuminati'ye e-posta yoluyla bir davet mektubu gönderileceksiniz. Davet mektubu, Dünya'daki Lodges'da kendinizi tanıtmak için oluşturacağınız gizli bir seri numarası (S.S.C.N) olacaktır.Önemli Not: Giriş törenine katıldıktan sonra, resmi olarak Illuminati Dünya Ağı Derneğine sunulacak ve Illuminati'nin yeni üyelerinin tüm avantaj ve imtiyazlarını alacaksınız.1. Yeni üye olarak nimet üyeliğiniz için 3.000.000 USD USD nakit ödül2. Yeni Şık Rüyası CAR $ 300,000 USD değerinde.3.Rüya Evi, kendi seçtiğiniz ülkede satın aldı.4.One Ay Tatil (tamamen ödenen) hayalinizdeki turistik yere.5.One yıl Golf Üyelik paketi.6. Dünyadaki tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi.7. Toplam yaşam tarzı değişikliği.Bohem Grove'a giriş.9.Monthly her ayda 1.000.000 USD'lık banka hesabınıza ödeme yapılmasıÜye olarak10. Bir Ay, Top 5 Dünya Liderleri ve Top 5 ile Randevu Almıştır.Dünyadaki Ünlüler

445 comments:

  1. Ünlü, zengin olsun ve kaderini kontrol etmek Illuminati katılın.
    Geri koltuk ve diğer insanların bizi aşağı itmek için izin vermek iyi midir? Ya öyle
    İyi yoksulluk veya korku içinde yaşamak?
    Yani İlluminati sadece burs bütün dünyevi özgürlük verebilir
    problemleri, bugün üyesi olmak ve kaderini kontrol ve aynı zamanda değil kazanmak
    aylık en az 500 milyon dolar.
    Üyelik başvurusu için aracılığıyla bir e-posta gönderin:
    ajajailluminati@outlook.com

    ReplyDelete
  2. ILLUMINATI. ILLUMINATI. ILLUMINATI

    Join the great Illuminati Brotherhood Church today for fame, riches, wealth, powers, connection.. Earn up to $50,000 monthly as a faithful member and every other blessings shall be added with lots more. Kindly complete the necessary registration process at the illuminati church temple.[AFRICA-ZONAL-HEADQUARTERS-LAGOS STATE NIGERIA]

    We are the illuminati and we are our brothers keeper,we care for each other and provide for all members...

    The illuminati is a Global church which is set aside to eradicate poverty,sickness,agony,pains,hardship...., etc

    Pls note:: that illuminati doesn't require human blood as the world may have it but only depends on animal sacrifice..we make our money through animal blood and other sacrificial items from countrys like Indian,Nigeria,Kenya,Malaysia,Israel,Lesotho and many more ....,.,

    Also note that the illuminati registration form fee has been subsidise from the initial $100 dollar to $50 dollar by the new head of Parliament.. Get your membership form today and get yourself registered ,.,, all offices are open to interested members ...,,,.,kindly contact Agent Morgan Armani for more information on how to become a member/Join ...!

    Agent Morgan : +2349030545509

    Email : Omodivine70@gmail.com

    ReplyDelete
  3. PARA, FAME VE GÜÇ İÇİN BÜYÜK DÜNYA ILLUMINATI KATILMAK İÇİN FIRSATINIZ.

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyor, bugün İlluminati'ye katılmak ve zengin bir özet toplamı almak istiyor musunuz? 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve maaş olarak aylık ödeme almayı nerede tercih edersiniz?

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1 USD, 000.000 USD ve egzotik bir araba para ödülü.
    Ve zenginlik ve şöhretin illuminati tapınağına katılabilmeniz için en az 18 yaşında olmalısınız.
    Üyelik için iletişim e-posta adresi gereklidir: worldfameilluminati@gmail.com

    ReplyDelete
  4. BÜYÜK KARDEŞLİĞİNE HOŞ GELDİNİZ. Dünyada zengin ve meşhur olacak ve dünyadaki yüksek yerdeki insanları kontrol etme gücüne sahip bir kardeşlik olarak Illuminati'nin bir üyesi olmak ister misiniz? Bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, politik, müzisyen, Öğrenci, yaşamda zengin, ünlü, güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik tarikatına katılmak ve anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve ayrıca maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları alacaksınız. 2016 2016 YETİM KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. 1. $ 500,000 USD Bir Nakit Ödül 2. USD $ 300,000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABA 3.A Dream House kendi seçiminize göre ülkeyi satın aldı 4. Hayalinizdeki turistik yere bir aylık tatil (tam ücretli). 5. Bir yıl Golf Üyelik paketi 6. Dünyadaki tüm Havalimanlarında 6.A VIP muamelesi 7.A Yaşam Tarzı Değişimi 8. Bohemian Korunmasına Erişim 9. Her ay 10.000 $ USD tutarında banka hesabınıza aylık 10.000 ABD Doları ödeme Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu Alındı. Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolü katılmadan ilgilenen varsa bize callo veya whatsapp (+1) 6316333633) veya e-posta (illuminatisct666@gmail.com)

    ReplyDelete
  5. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    ReplyDelete
  6. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=greatilluminate99@gmail.com ile iletişime geçin.



    NOT ; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Saygılarımızla ILLUMINATI TEMPLE UNITED STATE

    ReplyDelete
  7. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Dünyadaki liderler ve 5 en önemli ünlüler. Youbrotherhood724@gmail.com aracılığıyla kndly cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    ReplyDelete
  8. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    kayıp rüyalar, ve aynı zamanda zenginlik ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve biz de toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve aynı zamanda kendi seçim ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte olabileceğini
    ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderleri ve dünyadaki en önemli 5 ünlü, "thebrotherhood724@gmail.com" ile kndly yanıtı



    NOT ; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    ReplyDelete
  9. Sadece ışığı arayan kişi için. Para, güç, Şöhret ve zenginlik, tüm jenerasyonunuzdaki başlığınız haline gelir ve hayallerinizin gerçekleştiğini görürsünüz. Eğer illuminati dünyasına katılmaya ilgi duyuyorsanız (ABD) emriyle bugün bize e-posta gönderin: illuminatiworldwideorder@gmail.com
    Ya da neyin bizi .. +19292811087

    Çevrimiçi başlatmanız için.
    Nerede olduğunun bir önemi yok. Baphometimizin çalışmasını hiçbir mesafe etkilemez.


    Not .. Biz whatsap çağrı kabul etmiyoruz.


    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  10. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete selamlar
    ve tüm dünyada, bu katılmak için açık bir fırsat
    illuminati kardeşlik
    hayalleri kaybettim, ve böylece zenginliğin ışığını ve
    herhangi bir kan kurbanı olmadan mutluluk. Ve böylece toplamını ödüyoruz
    Yeni üyelere katılmaları için 550.000 USD
    Kardeşlik ve böylece onların seçimi ve konumu ile bir ev
    Yatırımlar, hayattaki bu fırsatla birlikte
    Ünlü.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Bir ay dünyadaki en iyi 5 ile randevu.
    Liderleri ve world.if 5 en önemli ünlüler thebrotherhood724@gmail.com üzerinden ilgili cevap



    NOT; Her yerden katılabileceğin bu İlluminati kardeşliği
    Dünyada Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Europe.Asia vb.


    Benim saygım büyük illuminati ABD

    ReplyDelete
  11. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  12. Aydınlatmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır.
    Kayıp rüyalar ve ayrıca herhangi bir kan kurbanı olmadan zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  13. Merhaba, Illuminati arkadaşlığından STEVEN WIKINSON, sosyal medyada, organizasyonumuza katılmak isteyen birçok insanın, İlluminati'nin yeni dünya düzenini, 52 kişinin İlluminati'ye gönderilmesi için gönderildiğini ve sadece 20 ilgilenirseniz, bir öğrenci, girişimci ve kadın, futbolcu, papaz, şarkıcı, sunumcu, vali, başkan, dersiniz ve dünya çapında tanınmak, zengin, ünlü ve güçlü olmak istersiniz. ailenizi ve zenginliklerinizi korumak için güç, tüm kalbinizi +13864920421 tarihinde neyin uygulamasında eklemenizi dilediğinize ulaştırmak için organizasyonumuza katılın. Şartlar altında kararınızı netleştirmek için 27 yaşında veya daha büyük olmalısınız.

    ReplyDelete
  14. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    ReplyDelete
  15. Aydınlanmanın büyük düzeninden, birleşik devlete ve tüm dünyadan selamlar, bu, Kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz Aydınlık Kardeşliği'ne ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurban olmadan. Ayrıca, yeni üyelerimize, kardeşliğe katılmaları ve aynı zamanda da tercih ettikleri bir hayat için bu fırsatla birlikte, yatırımları ile tercih ettikleri bir yer ve evlerine katılmaları için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile randevu ayı.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi ile iletişime geçin = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu İlluminati kardeşliği
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  16. PARA VE GÜÇ BÜYÜK ILLUMİNATİ TEMPLE İÇİN EN İYİ FIRSAT.
    NOT: HIÇBIR İNSAN SAKRİFASI INVOLVE
    Tapınak ajanına Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz: + 1682-214-4967

    Siz bir iş adamı ya da kadın, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak istiyorsun, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılıp anında zengin bir toplam olsun. Bir haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ve aylık olarak 350.000 ABD doları maaş aldığınız…

    İlluminati üyesi olan yeni üyeler için faydalar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev
    2. $ 50,000 dolar değerinde yeni bir rüya arabası

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmeniz için 18 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 1682-214-4967)

    ReplyDelete
  17. Eğer dünyada zengin ve ünlü yapmak ve dünya çapında yüksek bir yerde insanları kontrol etmek gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak İlluminati üyesi olmak istiyor musunuz .Eğer bir iş adamı ya da kadın,sanatçı, politikacı , müzisyen, öğrenci,futbolcu ya da bastket baller, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün İlluminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde 2 milyon dolarlık zengin bir miktar ve ücretsiz bir ev almak istiyor musunuz.bu dünyada yaşamayı tercih ve aynı zamanda bir maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları almak herhangi.
    ILLUMİNATİ'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. $ 500.000 USD nakit ödül.
    2. Yeni bir şık rüya araba USD değerinde $ 300,000 USD.
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya Evi.
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir ay tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıl Golf üyelik paketi.
    6.Dünyadaki tüm havaalanlarında V. I. P tedavisi.
    7.Toplam yaşam tarzı değişikliği.
    8.Bohemian Grove'a erişim.
    9.Üye olarak her ay banka hesabınıza $5,000,000 Usd aylık ödeme. 10.Bir ay ilk 5 dünya liderleri ve dünyanın en iyi 5 Ünlüler ile randevu rezervasyonu.
    Eğer büyük kardeşlik ılluminati 666 bize katılmadan ilgileniyorsanız aracılığıyla bize ulaşın
    illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete

  19. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİSİNDEN Birleşik Devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmanın kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamda ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 500.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 200.000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi ve daha pek çoğu

    NOT; Dünyanın her yerinden Illuminati kardeşliğine katılabilirsiniz: Hindistan, Türkiye, Afrika, Birleşik Devletler, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatibrotherhood1987@gmail.com

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  20. ILLUMİNATİ KATILMADAN HANGİ DÜNYANIN İLGİ ODAĞI İÇİNE GETİRİYOR
    BUGÜN YAŞIYORSUN. MALİ ZORLUKLAR SONA GETİRİLİR. BİZ
    DESTEK HEM PARASAL HEM DE MADDİ BİR CANLI OLMAK İÇİN
    HAYAT RAHAT. DÜNYANIN HANGİ BÖLÜMÜNDE YAŞADIĞINIZ ÖNEMLİ DEĞİL.

    AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ'NDEN DÜNYANIN EN UZAK KISMINA, BİZ GETİRMEK
    HEPİNİZ NE İSTİYORSUNUZ.Bu e-postayla iletişime geçin;illuminatibrotherhoodorder666@gmail.com
    SELAM.

    ReplyDelete
  21. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  22. Merhaba arkadaşlar ......

    Burada bu zengin adama Birleşik Devletlere katılma şansınız var.
    United, nerede olacağın ve güçlü olacağın yer. Tüm yapman gereken
    whatsapp +4368860326436) ve dünyanın her yerinde sadık bir iletişim kurmak,
    bir parçamız ve zengin ol.

     Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    kardeşliğin bir üyesi olmak.

    NOT: Tüm yeni üyelere kısmi ödeme yapılır.
    vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla birleşmiş
    Tebriklerin faydaları. O zaman, sahip olmaya başlayabilirsin.
    normal yıllık kardeşlik yardımları. aylık ve haftalık

    İLLUMİNATİ ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI.

    1. 550.000 USD USD Nakit olarak ödül
    2. 134.000 $ CAR değerinde yeni bir rüya
    3. Seçiminize göre bir rüya evi satın alın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ücretli).
    5. Bir yıllık golf üyelik paketi
    6.A V.İ.P Dünyanın bütün havalimanlarında tedavi 7. Bir değişiklik
    yaşam biçimi 8. Bohemya Korusu'na erişim
    Banka hesabınıza her ay için aylık 100.000.000 ABD Doları
    10. Dünyadaki en önemli 5 liderle üç aylık randevular
    dünyanın en büyük Illuminti kardeşliğinin en iyi ailesi.
    Tek yapman gereken bizimle iletişim kurmak
    brotherhoodilluminati19@gmail.com veya whatsapp +4368860326436)
    +9957468736388 +34 7586748936

    ReplyDelete
  23. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  24. Politik ve ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 20.500.000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 700.000 ABD Doları değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 3.000.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp: +1(806)305-9914.

    ReplyDelete
  25. Politik ve ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 20.500.000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 700.000 ABD Doları değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 3.000.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.

    ReplyDelete
  26. Politik ve ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 20.500.000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 700.000 ABD Doları değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 3.000.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914, +1(361)384-5724.

    ReplyDelete
  27. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  28. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5 kişiyle bir aylık randevu
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  29. Politik, ekonomik güç, zenginlik ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 6.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 300.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 30.000 USD tutarında aylık ödeme.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    ReplyDelete
  30. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  31. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    ReplyDelete
  32. ILLUMINATI666 BROTHERHOOD'A KATILIN !!! !!!
    +2348035692248 veya illumnatib53@gmail.com adresinden bize ulaşın
    İş adamı mısın yoksa kadın mı, papaz mısın?
    veya bir sanatçı, ünlü olmak ister misin istersin
    zengin ya da güçlü olmak için, bir olsan daha iyi olur
    Illuminati üyesi ve hayalini gerçekleştir
    doğru . bu şimdi senin için olma şansı
    tapınağın üyesi KINGDOM ve ne aldığını
    Bizden arayınız. Üye olmaya hazırsanız
    Illuminati ve sonra hayalini gerçekleştirmek-: whatsapp
    bize veya e-postaya
    illumnatib53@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
    YENİ BİR ÜYE TOPLAMI VERECEK
    120 MİLYON DOLAR, ARAÇ VE HERHANGİ BİR EV
    DÜNYANIN BİR KISMI. NOT: BİZ KADAR DEĞİLİZ
    BU İÇİN HERHANGİ BİR VÜCUT. Eğer ilgi göstermiyorsanız
    LÜTFEN BAŞVURMAYIN

    ReplyDelete
  33. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    ReplyDelete
  34. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    ReplyDelete
  35. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............
     

    ReplyDelete
  36. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    ReplyDelete
  37. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    ReplyDelete
  38. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
    Sizleri dünyada zengin ve ünlü yapacak ve kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz?

    Dünyadaki yüksek yerdeki insanlar. Siz bir iş adamı ya da kadınım, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci olmak ister misiniz?

    zengin, ünlü, hayatta güçlü, bugün Illuminati kardeşlik tarikatına katılın ve anında zengin toplamı elde edin. Haftada 2 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin herhangi bir yer ve ayrıca aylık 2.000.000 ABD doları alıyor.

    +2348167205598 VEYA BİLGİ illuminatiworldwilde08@gmail.com
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. Başladıktan sonra 00USD, 1.000.000 $ değerinde bir Nakit ödülü.
    2. 33.000 USD değerinde Yeni Bir Şık Rüya ARABASI
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
    6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi
    7.Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohemian Grove'a giriş.
    9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000,00 USD tutarında ödeme yapılması
    10.On Ay rezervasyonu. Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü
    Büyük kardeşlik illuminati’de bize katılmak isterseniz, Dr. Daniel +2348167205598 VEYA BİLGİ’ya başvurun.

    illuminatiworldwilde08@gmail.com
    aşağıdakileri de doldurunuz
    ADI ....................
    KIN SONRASI ...................
    ADRES.................
    MEDENİ HAL.............
    ÜLKE .........
    BELİRTMEK, BİLDİRMEK..................
    MESLEK................
    MOBİL HATTI ............

    ReplyDelete
  39. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  40. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca bütün yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları yere sahip bir eve yatırım yapmakla birlikte, bu yaşamda ünlü olma fırsatını karşılamak için 550.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  41. ILLUMINATIBROTHERHOOD
    ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 700.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.
    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 700.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve çok daha fazlası


    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: ILLUMINATIBROTHERHOOD6123@GMAIL.COM

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    ReplyDelete
  42. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 2,500,000 USD tutarındaki Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    ReplyDelete
  43. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsat ve hiçbir kan fedakarlığı olmadan güç. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat sunmak için 800.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 190.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Üye olarak banka hesabınıza 2,400,000 USD tutarında aylık ödeme
    5. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve çok daha fazlası

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatitemple9102@gmail.com

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    ReplyDelete
  44. ILLUMINATI E-POSTA BUGÜN KATILIN: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    İNGİLTERE, AVUSTRALYA, ABD'DE ILLUMINATI'YE KATILMAK VEYA
    BUGÜNÜN HER YERİNDE ZENGİN OLUR
    Ünlü ve zenginliklere sahip POWER.EMAIL AT: illuminatiorganizationorder@gmail.com
    Başlatma Yeni kayıt üyeleri şimdi açık
    şimdi çevrimiçi !!!!!
    Katılan YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    ILLUMİNATİ.
    Yeni üyeler olarak nimet üyeliğiniz için 3.000.000 USD nakit para ödülü
    1.200.000 USD değerinde YENİ Şık Bir Dream Car
    Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir Rüya Evi
    Hayalinizdeki varış noktasına bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Bir yıllık Golf paketi Üyeliği
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye bir yıl boyunca erişim
    hesabınıza 1.000.000 ABD doları tutarında ödeme
    üye olarak banka hesabı
    Dünya, e-posta adresinizi adresine gönderin.
    illuminatiorganizationorder@gmail.com veya uygulamanın ne olduğu hakkında şimdi bizimle iletişime geçin +13072132310
    üyeler hemen başlangıçta. Yeni
    Kayıt şimdi çevrimiçi.
    Bir ay, ilk 5 ile randevu rezervasyonu
    Dünya liderleri ve dünyadaki ilk 5

    ReplyDelete
  45. ILLUMİNATİ'NİN büyük SİPARİŞ'İNDEN BİRLEŞİK DEVREDE ve DÜNYADA HEDEFLER, bu, Aydınlık'ın kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. ve hiçbir kan fedakarlığı olmadan güç. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat sunmak için 800.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 800.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 190.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. Üye olarak banka hesabınıza 2,400,000 USD tutarında aylık ödeme
    5. Seçtiğiniz herhangi bir ülkeye seyahat etmek için diplomatik bir pasaport ve daha pek çok şey
    6. Dünyanın en iyi 5 kişiden oluşan randevu ayı. Liderler ve dünyadaki en ünlü 5 kişi.

    NOT; İlluminati kardeşliğine dünyanın her yerinden Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa’ya katılabilirsiniz. Asya, Avustralya, vb.

    NOT: İlgilendiğiniz takdirde lütfen e-posta yoluyla bize ulaşın: illuminatitemple9102@gmail.com

    Selamlar ILLUMINATI TEMPLE BİRLEŞİK DEVLETLER

    ReplyDelete
  46. ILLUMİNATİ'NİN BRÜT YERİNE KATILIN.
    ZENGİN, FAME VE POSSES GÜCÜ OLACAKTIR
    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1). 300.000,00 $ 'lık NAKİT ÖDÜLÜ
    2). YENİ SLEEK RÜYA ARABASI 120.000,00 $ DEĞERLENDİ.
    3). KENDİ SEÇİMİN ÜLKESİNDE TOPLANAN BİR RÜYA EVİ.
    4). HAYAL TURİST HEDEFİNİZE BİR AYLIK TATİL (TAMAMEN ÖDEME).
    5). BİR YILIN GOLF ÜYELİK PAKETİ.
    6). DÜNYADAKİ TÜM HAVAALANLARDA BİR V.İ.P TEDAVİSİ
    7). TOPLAM BİR YAŞAM DEĞİŞİMİ.
    8). BOHEMIAN GROVE'E ERİŞİM.
    9). BANKA HESABINIZA ÜYELİK OLARAK HER 2 AY'DA İNANILAN AYLIK ÖDEME.
    10). DÜNYANIN EN İYİ 5 DÜNYASI LİDERİ VE İLK ÜZERİNE BİR AYLIK REZERVASYON ATANMASI.
    İLGİLENEĞİNİZ varsa, illuminatiworldwideorder@gmail.com adresine e-posta gönderin.
      
      https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  47. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    ReplyDelete
  48. Merhaba,

      Bugün Illuminati kültüne katılın ve milyoner olun, dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir ev ile 100.000.000,00 USD USD tutarında ve toplamda aylık 10.000 dolar olan güç, etki, servet, iyi pozisyon şöhreti kazanın maaş. Unutmayın ki, bu büyük toplumun bir üyesi olmak, hayattaki amacınıza istediğiniz şekilde kolayca gelebilir, güç, zenginlik, öz hedefinizi nihai hedefinize çekebilir, Kirli bir oyun, insan fedakarlığı ve kötülük yok. Eğer bir barış tarikatıysanız, ilgileniyorsanız (illuminate0302@gmail.com) veya Whatsapp +1 (256) 387-2052 veya Google Hangout Adresi yoluyla tam ayrıntılarınızla bize geri dönün

    Takım Saygılar,
    Dünya Siparişi Üye Merkezini Aydınlatın!

    ReplyDelete
  49. Ekonomik güç, servet ve manevi güç için Illuminati'ye katılın. WhatsApp +1(806)305-9914.
    İLLUMİNATİYE KATILAN ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 1.500.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 8,000 ABD Doları tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(806)305-9914.

    ReplyDelete
  50. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamaları için, bu yaşamda ünlü olmaları için fırsat sunmak için 550.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  51. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Avantajlar ve ödüller. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illluminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    ReplyDelete
  52. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Avantajlar ve ödüller. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illluminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    ReplyDelete
  53. ILLUMİNATİ'NİN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEFLİĞİ, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve bulundukları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 700.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 700.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. Yeni bir Şık Dream CAR, 250.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5'inden bir aylık randevu alın. Bohemian Grove'a Her ay üye olarak banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişime geçin = greatilluminatiorder682@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  54. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  55. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    ReplyDelete
  56. Bugün Illuminati'ye para karşılığında katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Tüm yeni üyelere avantajlar ve ödüller verilir. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Ds beni WhatsApp +1(806)305-9914. Işığı ve parayı 3 gün içinde göremezsin.

    ReplyDelete
  57. Buradaki merhaba arkadaşlar, zengin olma ve hayatta güçlü olma şansı, çoğu dremasınızı geri alıyor ve ailenizle birlikte mutlu bir hayat yaşıyorsanız bu, illuminati kardeşliğine katılmanız ve zengin e-posta için bir fırsat: Brotherhoodilluminati19 @ gmail .com

    ReplyDelete
  58. İyi haberler!!! İyi haber !!!, Zengin, sağlıklı ve ünlü bir yaşamak ister misiniz
    hayat. Hemen zengin olmak ve ıstırap çekmekten kurtulmak ister misin? Öyle mi
    dünyanın seni tanımasını ve konuşurken seni dinlemesini ister misin? öyle mi
    güç ve kontrolde olmak ister misin? eğer evet, işte size iyi bir ipucu
    “ILLUMINATI ORGANİZASYON”, “Nasıl Katılabilirim?” Diye sorabilirsiniz.
    Yapmanız gereken tek şey KENDİ KENDİNİZİ İNDİRMEK İÇİN BİZE ULAŞIN
    YOKSULLUK ..

    Illuminati, zengin olma rüyanızın farkına varmanızı ve hayatınızın her günü sizi korumanızı sağlıyoruz ......
    İlluminati'ye katılan yeni bir üyeye verilen fayda
    300.000 ABD Doları nakit para ödülü
    120.000 USD değerinde yeni bir zarif rüya araba
    Seçtiğiniz ülkede satın alınacak bir rüya evi
    Hayalinizdeki turist için bir Tatil Ayı (tamamen ücretli)
    Hedef.
    Bir Yıllık Golf Birliği paketi
    Dünyadaki tüm havaalanlarında bir V.I.P tedavisi
    Toplam yaşam tarzı değişikliği
    Bohemya ormanına erişim
    Banka hesabınıza 1.000.000 $ 'lık Aylık Ödeme
    Her ay üye olarak,
    5 ana dünya liderine ayrılmış bir ay
    DÜNYADA EN İYİ 5 KELEBİLİ


    Bizimle iletişim kurmakta tereddüt etmeyin.


    E-posta: brotherhoodilluminati19@gmail.com


    SCAMMERS'IN ARASINDAKİ, KAYIT ÜCRETİ OLARAK YER YOKTUR VE ZORUNLU
    18YRS'İN YAŞINDA.

    TEŞEKKÜRLER....
    TAKIM İLE İLGİLİ
    PLAN AYDINLATMASI

    ReplyDelete
  59. Para için bugün Illuminati'ye katılın, sonsuza dek zengin, Ünlü ve sonsuza dek güvende olun. Nakit para 560,000 dolar, aylık ödeme ise 8000 dolar. Bana WhatsApp +1(806)305-9914 yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    ReplyDelete
  60. Bugün büyük Illuminati kardeşliğine katılın, zengin ve ünlü olun. Bilgelik ve bilgi mi arıyorsunuz? Bir işadamı mısın, papaz?
    Politikacı, müzisyen, doktor, futbolcu, öğrenci? Öyle mi
    ünlü bir sanatçı veya aktör olmak (e tc) olmak ve olmak
    Zengin, güçlü ve dünyada ünlü? Üyelerimize Nakit 560.000 $, aylık ödeme ise 8000 $ olarak verilmektedir. Bana WhatsApp +1(806)305-9914, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremeyin

    ReplyDelete
  61. BÜYÜK BROTHER HOOD BUGÜN KATILIN ve DAHA İYİ VE MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. RİCA EDERİM
    ZENGİNLER VE ÇERÇEVE BÜYÜK TEMPLE. Sen iş misin dostum?
    Politik, müzikal, öğrenci ve zengin olmak, güçlü olmak ve olmak istiyorsun
    hayatında ünlü? Hayallerinizi, Büyüklerin bir üyesi olarak başarabilirsiniz.
    Hood Illuminati kardeşi. Bununla, tüm hayallerin ve kalbin arzuların olabilir.
    Tamamen yerine getirin, gerçekten de mükemmel Illuminati'ye üye olmak istiyorsanız
    kukuletalı kardeş, şimdi Lord Illuminati ile iletişime geç, Not: yeni üye
    koruyacak bir altın yüzük olan 12.000.000 ABD Doları
    ve düşman guild ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ücretsiz vize.
    Lütfen kan paylaşmayız. Bu şansı kaybetme. tarih
    Yeni sevgili üyelerin işe alınması, çağrı ve zengin olma! Şimdi LORDMASHA
    ILLUMINATIONELOVE müşteri hizmetlerinde: Motto; Azaltmak için buradayız
    dünyadaki yoksulluk ve hayallerinizi gerçeğe dönüştürün. Bekliyoruz
    Cevabınız, bizi WhatsApp Mobile’a ekleyebilir ve
    ay. bize bir e-posta gönder: henryfrank485@gmail.com Whatsapp bize: 1 (662) -270-5399

    ReplyDelete
  62. ILLUMINATI PARA VE GÜÇ BÜYÜK TEMPLERİNİN KURULMASI PROSEDÜRÜ, AŞKIN BUGÜN YERİNE BÜYÜK ILLUMINATI BROTHERHOOD'una KATILIN
    (Greastestilluminati4@gmail.com)

    Bir erkek veya bir iş kadını, bir politikacı, bir müzisyen, bir öğrenci misiniz, zengin, ünlü, yaşamda güçlü olmak ister misiniz? Illuminati'ye katılın
    Kardeşlik bugün ibadet eder ve anında zengin toplamını alır. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve aylık geliriniz olarak 350.000 dolar alan herhangi bir yer.

    ILLUMİNATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SUNULAN FAYDALAR.
    1. 120.000 USD tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 $ 'a yeni bir Şık Dream arabası
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyanın en iyi 5'inden oluşan rezerve bir randevu.
    Liderler ve dünyadaki en iyi 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız arayın
    ajan şimdi +1505 309 5744 ya da onun içinde
    +1 505 309 5744 veya bize bununla bir e-posta gönderebilirsiniz,
    Hemen çevrimiçi bir başlangıç ​​için (greastestilluminati4@gmail.com).

    ReplyDelete
  63. İlluminati'nin büyük düzeninden birleşik devlete ve tüm dünyaya gelen selamlar, bu, aydınlanmanızın kardeşlik dönemine katılmanız için açık bir fırsattır.
    Kaybedilen hayaller, ve hiçbir zaman, hiçbir fedakarlık olmaksızın zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz yerler. Ayrıca, tüm yeni üyeleri, kardeşliğe katılırken, aynı zamanda da bu fırsattan yararlanarak, yatırımlarıyla birlikte, tercih ettikleri bir yer ve aynı zamanda da bir ev haline gelmeleri için 550.000 ABD Doları ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 USD USD nakit ödül.
    2. 150.000 USD USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldı.
    Dünyadaki en iyi 5 ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. Eğer ilgileniyorsanız lütfen yukarıdaki email=grandmaster683@gmail.com ile iletişime geçin.

    ReplyDelete
  64. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087



    NOT; İlluminati’nin bu kardeşliğini dünyanın her yerinden bir araya getirebileceğiniz Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, avustralya


    ILLUMINATI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN SEBZE.

    ReplyDelete
  65. Para ve güç için Illuminati kardeşliğine katıl, sonsuza dek zengin ol. Nakit ödüller 560.000 USD, aylık ödeme ise 8000 USD tüm üyelere veriliyor. Bize WhatsApp +1(518)617-1036, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz.

    ReplyDelete
  66. illuminati kilisesi çoklu milyarderlerden oluşuyor ve gücü, örgüsü, zenginliği var ve dünyada ünlüsü. Bugün çevrimiçi illuminati tarikatına katılın ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir yuva ile 300 milyon dolarlık anında toplam kazanın ve ayrıca maaş olarak aylık 100.000.000 dolar kazanın ... İlgileniyorsanız, lütfen bu e-postaya aşağıdaki bilgileri doldurun altta (power666brotherhood@gmail.com ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİĞİ YARARLAR: 300.000.000 USD USD tutarında Nakit Ödül Kendi tercih ettiğiniz ülkede satın aldığınız bir Ay tatilinde satın aldığınız 120.000 USD USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABASI Hayalinizdeki turistik varış noktasına bir yıl Golf Üyeliği paketi Dünyadaki tüm Havalimanlarında VIP muamelesi Toplam Yaşam tarzı değişikliği Bohemya Korusu'na giriş yapın Her ay üye olarak banka hesabınıza 70.000.000 USD tutarında aylık ödeme Bir ay rezervasyonu En iyi 5 Randevu Dünya Liderleri ve Dünyadaki En İyi 5 Ünlüler Bize biraz kendinizden bahsedin ... Kirli oyun yok, fedakarlık yok ve kötülük yok, bir barış kültü, büyük amaç Illuminati bize e-posta gönderin er666brotherhood@gmail.com

    ReplyDelete
  67. ILLUMİNATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞTESİNDEN BİRLEŞTİRİLMİŞ HEDEFE VE DÜNYADA HEDEF, bu, İlluminati'nin kardeşliğine katılmak için kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıkları ve yatırımları ile seçtikleri ve konumlandıkları bir evin yanı sıra, bu yaşamlarında ünlü olmaları için bir fırsat olarak kabul edilmeleri için 650.000 USD tutarında bir ücret ödüyoruz.

    İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  68. HURRAH
    Nihayet ILLUMINATI TEKRAR BURADA VE ILLUMINATI RUSYA'DA ŞİMDİ

    Politikacı mısın, futbolcu mu, Sanatçılar mı?
    ILLUMINATI, hayallerinin hayata geçirildiğinden emin olmak için burada. + 4368860326436
    iluminati yüzünden bugün zengin olmayı hiç düşünmedim bugün olduğum kişiyim / bu sizin için bir ömür boyu fırsat

    hepsi bu illuminati'nin bu Büyük Kardeşliği'nin bir parçası olacak.

    Üye olmanın birçok faydası var.

    * Seçtiğiniz bir araba

    * Kalmak istediğiniz ülkelerin herhangi birinde tercih ettiğiniz bir ev.

    * Paris'te siz ve aileniz için bir tatil yeri

    * Belirlenen hesabınıza her hafta 50.000 ABD Doları tutarında ödül.

    NOT; eğer daha önce dolandırılmış olsaydın, kaybettiğin her şeyi geri alabilirsin, çünkü kardeşlik sana yardım edecek.

    Katılan kişiyi trcae.

    +4368860326436 numaralı telefondan Müşteri Masası ile iletişime geçin
    Veya daha fazla bilgi için Brotherhoodilluminati19@gmail.com adresine e-posta gönderin.
    Acele et, böylece hayallerin başarabilir, ,,,,,,,,

    TEŞEKKÜRLER

    BİZ BU ORTAMI KULLANMAK İSTİYORUM kardeşim aracılığıyla ışığı görmek için sizi çağırmak için .....

    ReplyDelete
  69. Para ve güç için Illuminati kardeşliğine katıl, sonsuza dek zengin ol. Nakit ödüller 560.000 USD, aylık ödeme ise 8000 USD tüm üyelere veriliyor. Bize E-posta ile yazın: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036 yazın. Sadece 3 gün içinde ışığı ve parayı göremezsiniz. Sonsuza dek öyleyiz.

    ReplyDelete
  70. Birleşmiş devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kaybolan rüyalarınızı geri alabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların arkadaşlığına katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve seçtikleri ve bulundukları yerdeki bir eve, bu yaşamda ünlü olmaları için yaptıkları bu yatırımla birlikte girebilmeleri için 550.000 $ tutarında para ödüyoruz.

    AYDINLATMA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ 'lık ödül parası.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiyle yapılan danışma görüşmesi.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresiyle iletişim kurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +19292811087

    ReplyDelete
  71. BÜYÜK ILLUMİNATI'NIN HABERLERİNE AŞAĞIDAKİ BUGÜNE KATILIN ve DAHA İYİ BİR MUTLU YAŞAM YAŞAYIN. ZENGİNLER, ÇERÇEVE VE GÜÇLERİN BÜYÜK SESİNE HOŞ GELDİNİZ. Bir iş, Erkek veya kadın, politikacı, müzisyen, papaz, avukat, aktör, oyuncu, bankacı ve siz misiniz? zengin, güçlü ve yaşamda ünlü olmak istiyorum. Hayallerinizi Büyük ILLUMINATI kardeş davlumbazın bir üyesi olarak elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, tüm büyük İlluminati kardeşliğinin bir üyesi olmak istiyorsanız tüm rüyalarınız ve kalp arzunuz tam olarak yerine getirilebilir. Not: Yeni işe alınan üyeler, sizi koruyacak ve sizi koruyacak olan 600.000 ABD Doları, Altın Yüzük almaya hak kazanır. düşmanları ve Amerika Birleşik Devleti'ne ücretsiz vize. Lütfen kan paylaşmayız. Bize Ulaşın: Hangout @: grandmaster683@gmail.com

    ReplyDelete
  72. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    ReplyDelete
  73. Birleşik devlette aydınlanma büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    ReplyDelete
  74. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 370.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    ReplyDelete
  75. Birleşik Devlet ve tüm dünya için aydınlanma büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    ReplyDelete
  76. Aydınlanma merkezi Birleşik Devlet ve tüm dünya için büyük sipariş selamlar, bu açık bir fırsat sizin kayıp rüyalar geri olabilir aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, ve aynı zamanda nerede zenginlik ve ışık görebilirsiniz herhangi bir kan fedakarlığı olmadan mutluluk. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    ReplyDelete
  77. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve dostluk katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan fedakarlık olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Ce. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp +19292811087

    ReplyDelete
  78. KARDEŞLİK. Sizi dünyada zengin ve ünlü yapacak ve dünyadaki en üst düzeydeki insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir Illuminati kardeşliği üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı ya da kadın, sanatçı, siyasi, müzisyen, öğrenci Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 2 milyon dolar ve bu dünyada yaşamayı tercih ettiğiniz ücretsiz bir ev. Ayrıca maaş olarak aylık 10.000.000 ABD doları alıyorlar. 2026 ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLDİĞİ YARARLAR. 1. 500.000 USD USD Nakit Ödül 2. 300.000 USD USD Değerinde Yeni Şık Bir Rüya Otomobil 3. Kendi seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir Dream House 4. Hayalinizdeki turistik varış yerine bir aylık tatil (tamamen ücretli). 5.Bir yıl Golf Üyeliği paketi 6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında VIP muamelesi 7.Toplam bir Yaşam Biçimi değişikliği 8.Bhemian Grove'a erişim 9.Bir aylık olarak her ay banka hesabınıza aylık 1.000.000 ABD Doları ödeme yapın. , Dünyanın En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu Aldı. Bize daha fazla bilgi için büyük kardeşlik illuminati satanic el sembol whatsapp numarası (+14702884016) katılmakla ilgileniyorsanız

    ReplyDelete
  79. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    ReplyDelete
  80. Para, güvenlik ve güç için Illuminati kardeşliğine bugün katılın.
    Tüm üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilmiştir:
        1. 100.000.000 USD tutarındaki nakit ödüller.
        2. Her ay 10.000 ABD Doları.
        3. Seçtiğiniz yepyeni bir araba.
        4. Dünyanın herhangi bir yerindeki bir ev.
        5. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
        6. Sadece 3 gün sonsuza dek zengin olacaksınız.
    Üye olmak için, WhatsApp +1(518)617-1036 veya E-posta: bize illuminatistar6666@gmail.com adresine yazınız.

    ReplyDelete
  81. Birleşik devletin büyük sipariş ve tüm dünya için selamlar, bu açık bir fırsat nerede kayıp hayalleri geri alabilirsiniz aydınlanmış Ones ve kardeşlik katılmak için, Ayrıca nerede herhangi bir kan olmadan zenginlik ve mutluluk ışığı görebilirsiniz Kurban. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve onlar için yaşam bu fırsat ile birlikte yatırımlar ile kendi seçim ve konum bir ev için tüm yeni üyeleri almak için $550.000 toplamı ödemek ünlü olmak.

    AYDıNLATMA KATıLMAK YENI ÜYELERE VERILEN FAYDALARı.
    1. ödül nakit $550.000.
    2. yeni bir şık rüya araba USD $150.000 USD değerinde
    3. bir rüya ev seçtiğiniz ülkede satın aldı.
    Dünyanın en iyi 5 ile danışmadan bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlüleri. İlgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya bizim wahtsapp + 19292811087

    ReplyDelete
  82. BU DÜNYANIN ILLUMİNATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba, 1500 USD, 000 USD değerinde.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    ReplyDelete
  83. İlLUMİnATİ KARDEŞLİğİnE KATILIN.
    ZENGIN OLMAK, ŞÖHRET, VE GÜÇ POSSES . HEMEN BAŞLATILMASI İçİn illuminatiworldwideorder@gmail.com VEYA whatsapp BIZE DOĞRUDAN E-POSTA GÖNDER +19292811087 HEMEN BAŞLATILMASI İçİn, Yenİ ÜYE KAYITLARI ŞİmDİ ONLINE OLARAK AÇILDI !!!
    İlLUMİnATI'NA KATILAN Yenİ ÜYELERE VERİlEN FAYDALAR .
    1). 300.000,00 $ NAKIT ÖDÜL.
    2). Yenİ Bİr SLEEK DREAM ARABA DEĞERLİ $120,000.00.
    3). Bİr RÜYA EV KENDİ SEÇİm ÜLKESİnDE Satın Aldı.
    4). BIR AY TATIL (TAM OLARAK ÖDENEN) HAYALINIZDEKI TURISTIK HEDEFE.
    5). BIR YıL GOLF ÜYELIK PAKETI.
    6). DÜNYADAKI TÜM HAVAALANLARINDA V.I.P TEDAVİsİ.
    7). TOPLAM YAŞAM TARZI DEĞİşİkLİğİ.
    8). BOHEMLIK KORUSU'NA ERIŞIM.
    9). ÜYE OLARAK HER 2 AYDA Bİr BANKA HESABINA 1.000.000 TL ÖDEME YAPIMI.
    10). DÜNYANıN EN IYI 5 DÜNYA LIDERLERI VE EN IYI 5 ÜNLÜLER ILE BIR AY RANDEVU REZERVASYONU.
    EĞER ILGILENIYORSanız, Illuminatiworldwideorder@gmail.com E-POSTA GÖNDER

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  84. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  85. IŞIĞI TAKİP ET ??????
      ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
      Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

      Bunlar yeni üyelerin yararları.

      * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
      * Seçtiğiniz yeni bir araba
      * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
      * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
      * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
      * Toplam yaşam tarzı değişikliği
      * Bohem Ormanı'na giriş
      * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
      Banka hesabı her ay üye olarak
      * Brotherhood'dan aşırı koruma.

      Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

      ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
      Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    ReplyDelete
  86. IŞIĞI TAKİP ET ??????
      ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
      Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

      Bunlar yeni üyelerin yararları.

      * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
      * Seçtiğiniz yeni bir araba
      * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
      * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
      * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
      * Toplam yaşam tarzı değişikliği
      * Bohem Ormanı'na giriş
      * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
      Banka hesabı her ay üye olarak
      * Brotherhood'dan aşırı koruma.

      Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

      ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
      Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    ReplyDelete
  87. SIGUE LA LUZ ??????
    MENSAJE MUNDIAL DE ILLUMINATI CON RESPUESTA A LA ASPIRACIÓN DE MEMBRESÍA.
    Únete a los Illuminati y hazte rico y famoso. Los miembros de los Illuminati son famosos, muy ricos y también están por encima de la ley.

    Estos son los beneficios para los nuevos miembros.

    * Una recompensa en efectivo de 550,000 dólares estadounidenses
    * Un auto nuevo de tu elección
    * Una casa de ensueño que compraste en el país de tu elección
    * Vacaciones de un mes (totalmente pagadas) al destino de sus sueños.
    * A V. Tratamiento I en todos los aeropuertos del mundo.
    * Un cambio total de estilo de vida
    * Acceso al bosque bohemio
    * Pago mensual de $ 100,000 en el tuyo
    Cuenta bancaria todos los meses como miembro
    * Protección extrema de la Hermandad.

    Si está interesado, contáctenos

    LLAMADA / WHATSAPP: +34632588810
    Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    ReplyDelete
  88. SIGUE LA LUZ ??????
    MENSAJE MUNDIAL DE ILLUMINATI CON RESPUESTA A LA ASPIRACIÓN DE MEMBRESÍA.
    Únete a los Illuminati y hazte rico y famoso. Los miembros de los Illuminati son famosos, muy ricos y también están por encima de la ley.

    Estos son los beneficios para los nuevos miembros.

    * Una recompensa en efectivo de 550,000 dólares estadounidenses
    * Un auto nuevo de tu elección
    * Una casa de ensueño que compraste en el país de tu elección
    * Vacaciones de un mes (totalmente pagadas) al destino de sus sueños.
    * A V. Tratamiento I en todos los aeropuertos del mundo.
    * Un cambio total de estilo de vida
    * Acceso al bosque bohemio
    * Pago mensual de $ 100,000 en el tuyo
    Cuenta bancaria todos los meses como miembro
    * Protección extrema de la Hermandad.

    Si está interesado, contáctenos

    LLAMADA / WHATSAPP: +34632588810
    Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    ReplyDelete
  89. SIGUE LA LUZ ??????
    MENSAJE MUNDIAL DE ILLUMINATI CON RESPUESTA A LA ASPIRACIÓN DE MEMBRESÍA.
    Únete a los Illuminati y hazte rico y famoso. Los miembros de los Illuminati son famosos, muy ricos y también están por encima de la ley.

    Estos son los beneficios para los nuevos miembros.

    * Una recompensa en efectivo de 550,000 dólares estadounidenses
    * Un auto nuevo de tu elección
    * Una casa de ensueño que compraste en el país de tu elección
    * Vacaciones de un mes (totalmente pagadas) al destino de sus sueños.
    * A V. Tratamiento I en todos los aeropuertos del mundo.
    * Un cambio total de estilo de vida
    * Acceso al bosque bohemio
    * Pago mensual de $ 100,000 en el tuyo
    Cuenta bancaria todos los meses como miembro
    * Protección extrema de la Hermandad.

    Si está interesado, contáctenos

    LLAMADA / WHATSAPP: +34632588810
    Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    ReplyDelete
  90. IŞIĞI TAKİP ET ??????
      ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
      Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

      Bunlar yeni üyelerin yararları.

      * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
      * Seçtiğiniz yeni bir araba
      * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
      * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
      * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
      * Toplam yaşam tarzı değişikliği
      * Bohem Ormanı'na giriş
      * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
      Banka hesabı her ay üye olarak
      * Brotherhood'dan aşırı koruma.

      Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

      ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
      Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    ReplyDelete
  91. IŞIĞI TAKİP ET ??????
      ILLUMINATI WORLD MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONU CEVAPLI.
      Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri ünlü, çok varlıklı ve aynı zamanda kanunun üstünde.

      Bunlar yeni üyelerin yararları.

      * 550.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
      * Seçtiğiniz yeni bir araba
      * Seçtiğiniz bir ülkede satın aldığınız bir rüya evi
      * Bir aylık tatil (tamamen ücretli) hayalinizdeki yere.
      * A V. Ben dünyadaki tüm havaalanlarında P tedavisi.
      * Toplam yaşam tarzı değişikliği
      * Bohem Ormanı'na giriş
      * Aylık 100.000 ABD Doları tutarında ödeme
      Banka hesabı her ay üye olarak
      * Brotherhood'dan aşırı koruma.

      Eğer ilgileniyorsanız, bizimle iletişime geçin.

      ÇAĞRI / WHATSAPP: +34632588810
      Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    ReplyDelete
  92. SIGUE LA LUZ ??????
    MENSAJE MUNDIAL DE ILLUMINATI CON RESPUESTA A LA ASPIRACIÓN DE MEMBRESÍA.
    Únete a los Illuminati y hazte rico y famoso. Los miembros de los Illuminati son famosos, muy ricos y también están por encima de la ley.

    Estos son los beneficios para los nuevos miembros.

    * Una recompensa en efectivo de 550,000 dólares estadounidenses
    * Un auto nuevo de tu elección
    * Una casa de ensueño que compraste en el país de tu elección
    * Vacaciones de un mes (totalmente pagadas) al destino de sus sueños.
    * A V. Tratamiento I en todos los aeropuertos del mundo.
    * Un cambio total de estilo de vida
    * Acceso al bosque bohemio
    * Pago mensual de $ 100,000 en el tuyo
    Cuenta bancaria todos los meses como miembro
    * Protección extrema de la Hermandad.

    Si está interesado, contáctenos

    LLAMADA / WHATSAPP: +34632588810
    Illuminatitempleofwealth658@gmail.com

    ReplyDelete
  93. Bu dünyaya bir ILLUMINATI RESMİ MESAJI
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Harika Illuminati kayıt ücreti talep etmiyor
    Tapınak acentesine WhatsApp: +1682214867 aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin tarikatına katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. herhangi bir yerde, bu dünyada yaşamayı ve ay başına maaş olarak 50.000.000 dolar kazanmayı seçtin.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba, 1500 USD, 000 USD değerinde.
    3. Dünyadaki en zengin erkeklerle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için önce 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+ 168-221-4967)

    ReplyDelete
  94. İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR. 1. 100.000.000,00 USD tutarındaki Nakit Ödül. 2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 300.000 USD değerindedir. 3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi. 4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli). 5. Bir yıllık Golf Üyeliği paketi. 6. Dünyadaki tüm Havaalanlarında V.I.P tedavisi. 7. Toplam Yaşam tarzı değişikliği. 8. Bohemian Grove'a giriş. 9. Her ay üye olarak banka hesabınıza 5000 ABD Doları tutarında ödeme yapılması 10. Bir Ay rezervasyonu Dünyanın En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu Alınması ... Bu numara ile +12563872052.

    ReplyDelete
  95. İLLUMİNATİ ARAMASI / WHATSAPP'A KATILMAK İSTİYORUM: +4368860326436
    E-POSTA: brotherhoodilluminati19@gmail.com

    IŞIĞI TAKİP ET ??????
    ILLUMINATI DÜNYA MESAJI ÜYELİK ASPİRASYONUNA SORUMLU.
    Illuminati'ye katılın ve zengin ve ünlü olun. Illuminati üyeleri Ünlü, Süper Zengin ve aynı zamanda yasaların üstünde duruyorlar.

    Bunlar yeni üyelere verilen faydalar.

    * 550.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül
    * Seçtiğiniz Yeni Bir Araba
    * Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
    * Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
    * A V. I .Dünyadaki tüm Havalimanlarında P uygulaması.
    * Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    * Bohemya Korusu'na erişim
    * 100.000 ABD Doları tutarında aylık ödeme
    üye olarak her ay banka hesabı
    * Kardeşlikten Maksimum Koruma.

    İlgileniyorsanız, şimdi bize geri dönün

    ÇAĞRI / WHATSAPP: +4368860326436
    brotherhoodilluminati19@gmail.com

    ReplyDelete
  96. BU DÜNYANIN RESMİ MESAJI ILLUMINATI NOT; KATILDIĞIMIZ İNSAN SINIRI YOKTUR

    Büyük İlluminati, whatsapp'taki tapınak ajanı ile ilişki kurabileceğiniz kayıt ücreti talep etmiyor; +1 {631} 209-7738 Siz bir erkek, kadın, siyasetçi, müzisyen, öğrenci, hayatında güçlü, ünlü biri olmak, bugün illuminati kardeşliği kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyor musunuz? haftada bir milyon dolar ve bedava bir ev. 50.000.000 $ aylık maaş olarak ... Bu dünyada yaşamak için seçtiginiz her yer

    İlluminati'nin yeni üyeleri için faydalar
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500,000 USD değerinde yeni bir rüya araba
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurmadan önce 25 yaş ve üstü olmalısınız.
    E-postalar; doctorjames534@gmail.com
    Whatsapp: {+ 1 {631} 209-7738

    ReplyDelete
  97. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağınızdan beri üye olmak ister misiniz
    zengin ve ünlü
    dünya ve WHATSAPP / CALL'ı kontrol etme gücüne sahip: +34632588810. E-POSTA: Illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    yüksek yerdeki insanlar
    bütün dünyada. İşadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatında güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anında alın.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz
    Nerede yaşamayı seçersen seç
    bu dünya ve ayrıca 10.000.000
    Aylık ABD Doları olarak maaş% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojoin
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya evi satın aldı.
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Hayallerinizdeki turistik yer.
    5. golf üyelik paketi yılı
    6. Tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
    Dünya 7. Yaşam tarzında tam bir değişim
    8. Bohemian Grove'a erişim
    9. Aylık 1.000.000 ABD Doları tutarında ödeme
    her ay banka hesabınızda
    bir üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideriyle ve en iyi 5 ile
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız
    the illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    whatsapp veya bize +34632588810 numaralı telefondan kısa mesaj gönderin

    ReplyDelete
  98. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağınızdan beri üye olmak ister misiniz
    zengin ve ünlü
    dünya ve WHATSAPP / CALL'ı kontrol etme gücüne sahip: +34632588810. E-POSTA: Illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    yüksek yerdeki insanlar
    bütün dünyada. İşadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatında güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anında alın.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz
    Nerede yaşamayı seçersen seç
    bu dünya ve ayrıca 10.000.000
    Aylık ABD Doları olarak maaş% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojoin
    1. 500.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerinde yeni bir Şık Rüya ARABASI
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya evi satın aldı.
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tamamen ücretli)
    Hayallerinizdeki turistik yer.
    5. golf üyelik paketi yılı
    6. Tüm havaalanlarında V.I.P tedavisi
    Dünya 7. Yaşam tarzında tam bir değişim
    8. Bohemian Grove'a erişim
    9. Aylık 1.000.000 ABD Doları tutarında ödeme
    her ay banka hesabınızda
    bir üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideriyle ve en iyi 5 ile
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız
    the illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    whatsapp veya bize +34632588810 numaralı telefondan kısa mesaj gönderin

    ReplyDelete
  99. türkiye'de zengin ve ünlü olmak için illuminati olmak istiyorum lütfen yardım edin ......... 2016 yorum yaz

    ReplyDelete
  100. MERHABA BROTHERS VE SISTER, NOEL VE YENİ YIL yaklaşıyor, BU SİZİN İÇİN ŞANS
    ILLUMINATI'YE KATILIN YENİ SİPARİŞ, ZENGİNLER, GÜÇLER VE SAĞLIK İÇİN BUGÜN, SİZİN BİR YILDIZLI GELEN, SINIFTA ÇALIŞAN VEYA BİRİNCİ SINIF İŞİNDEN SİZE YAZILAN VEYA KADIN, GEÇİCİ, SİYASIZ, ünlüdür ve tüm dünyada iyi tanımak, insan kanı olmadan, illuminati klübüne katılmanın tam zamanı. Ve size bir milyon dolarlık (800.000 dolar) bir yardım tutarı, size yeni bir üye olarak aylık 300.000 ABD Doları maaş ve Illuminati kulübümüze hoş geldiniz demek için kendi seçeceğiniz ücretsiz bir evi olan bir tebrik arabası verilecek. Tüm kalbinize ulaşmak istiyorsanız Whatsapp'ta bizimle iletişime geçin: +2348054518396
    İşletmenizin daha üst bir seviyeye büyümesini istiyorsanız, aşağıdaki gmail veya numaraya başvurun.

    EMAIL: brotherhoodrichgroup@gmail.com

    WhatsApp numarası: +2348054518396

    ReplyDelete
  101. BIENVENIDOS A LA GRAN HERMANDAD.
    ¿Quieres ser miembro de Illuminati como una hermandad que te hará rico y famoso en el mundo y tendrá el poder de controlar a las personas en los lugares más altos del mundo? ¿Eres un hombre o mujer de negocios, artista, político, músico, estudiante, ¿quieres ser rico, famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati hoy y obtén una rica suma instantánea. 2 millones de dólares en una semana, y una casa gratis. en cualquier lugar donde elija vivir en este mundo y también obtenga 20,000,000 de dólares estadounidenses mensuales como salario% 2026
    BENEFICIOS DADOS A NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A ILLUMINATI.
    1. Una recompensa en efectivo de USD $ 800,000 USD
    2. Un nuevo Sleek Dream CAR valorado en USD $ 500,000 USD
    3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección
    4. Un mes de vacaciones (totalmente pagado) al destino turístico de sus sueños.
    5.Un año de paquete de membresía de golf
    6. Un tratamiento V.I.P en todos los aeropuertos del mundo 7. Un cambio total en el estilo de vida 8. Acceso a Bohemian Grove
    9. Pago mensual de $ 99,000,000 USD en su cuenta bancaria cada mes como miembro
    10. Cita reservada para un mes con los 5 mejores líderes mundiales y las 5 mejores celebridades del mundo.
    Si está interesado en unirse a nosotros en el símbolo de la mano satánica Illuminati de la Gran Hermandad, contáctenos ahora con este correo electrónico collonburr3@gmail.com

    ReplyDelete
  102. BIENVENIDOS A LA GRAN HERMANDAD.
    ¿Quieres ser miembro de Illuminati como una hermandad que te hará rico y famoso en el mundo y tendrá el poder de controlar a las personas en los lugares más altos del mundo? ¿Eres un hombre o mujer de negocios, artista, político, músico, estudiante, ¿quieres ser rico, famoso, poderoso en la vida, únete al culto de la hermandad Illuminati hoy y obtén una rica suma instantánea. 2 millones de dólares en una semana, y una casa gratis. en cualquier lugar donde elija vivir en este mundo y también obtenga 20,000,000 de dólares estadounidenses mensuales como salario% 2026
    BENEFICIOS DADOS A NUEVOS MIEMBROS QUE SE UNEN A ILLUMINATI.
    1. Una recompensa en efectivo de USD $ 800,000 USD
    2. Un nuevo Sleek Dream CAR valorado en USD $ 500,000 USD
    3. Una casa de ensueño comprada en el país de su elección
    4. Un mes de vacaciones (totalmente pagado) al destino turístico de sus sueños.
    5.Un año de paquete de membresía de golf
    6. Un tratamiento V.I.P en todos los aeropuertos del mundo 7. Un cambio total en el estilo de vida 8. Acceso a Bohemian Grove
    9. Pago mensual de $ 99,000,000 USD en su cuenta bancaria cada mes como miembro
    10. Cita reservada para un mes con los 5 mejores líderes mundiales y las 5 mejores celebridades del mundo.
    Si está interesado en unirse a nosotros en el símbolo de la mano satánica Illuminati de la Gran Hermandad, contáctenos ahora con este correo electrónico collonburr3@gmail.com

    ReplyDelete
  103. BÜYÜK BROTHERHOOD'A HOŞGELDİNİZ.
      Sizleri dünyadaki zengin ve ünlü yapacak ve dünyadaki en üst düzeydeki insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik olarak Illuminati'ye üye olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı ya da kadını, sanatçısı, politik müzisyeni, Öğrenci, zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin toplamı elde etmek istiyor musunuz? Haftada 2 milyon dolar ve bedava bir ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğin ve aylık 20.000.000 ABD doları, maaş olarak% 2026
      İLLUMİNATİYE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
      1. 800.000 USD tutarında Nakit Ödül
      2. 500.000 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya Otomobil
      3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Rüya Evi
      4. Hayalinizdeki turistik yere bir Aylık tatil (tamamen ücretli).
      5.Bir yıllık Golf Üyelik paketi
      6.Dünyadaki Tüm Havaalanlarında V.I.P Tedavisi 7.Toplam Yaşam Tarzı Değişimi 8. Bohemian Grove'a Erişim
      9.Bir aylık üye olarak her ay banka hesabınıza 99.000.000 USD tutarında ödeme yapılması
      10.One Ay, dünyadaki en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile randevu aldı.
      Bize büyük kardeşlik illuminati satanic el sembolünde bize katılmakla ilgileniyorsanız, şimdi bu e-posta ile bize ulaşın collonburr3@gmail.com

    ReplyDelete
  104. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kan fedakarlığı yapmadan. Ve biz de onlar kardeşlik katılmak ve aynı zamanda onların tercih ve yer yatırımları ile birlikte onları ünlü olmak için bu fırsat ile bir ev için tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ toplamı ödemek.

    AYDıNLATMAYA KATıLAN YENI ÜYELERE VERILEN AVANTAJLAR.
    1. Ödül nakit $ 550,000.
    2. Yeni bir Sleek Dream CAR USD 150.000 USD değerinde
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile istişare bir ay.
    Liderler ve dünyanın en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 başvurun

    ReplyDelete
  105. Aydınlanmanın büyük düzeninden birleşmiş devlete ve tüm dünyaya selamlar, bu, hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Illuminate kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. Kan fedakarlığı olmadan. Ayrıca, yeni üyelere kardeşliğe katılırken, seçtikleri ve bulundukları bir eve, yatırımlarla birlikte yaşamlarını sağlamak için 650.000 USD tutarında bir ödeme yapıyoruz.

    KATILAN KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında bir nakit ödül.
    2. 150.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede bir rüya evi satın aldım.
    Dünyadaki en iyi 5 kişiden oluşan bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresini arayın:
    greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın herhangi bir yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya, Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, Singapur, Kanada,
    vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATE AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  106. İş adamı mısın yoksa kadın mı? politikacı, müzisyen,
    işçi, öğrenci, sanatçı, oyuncu ve serveti arzuluyorsun,
    nüfuz, güç ve ün. İlluminati kardeşliğini yaşayın
    ve zengin ve ünlü olun ve bir Milyon USD kazanın
    ve her bir üyelik ücreti için size 50.000 ABD Doları verilecektir.
    ay .. Hayallerinizi gerçekleştirin bugün bize ulaşın
    Bu numarada whatsapp +15127199363

    ReplyDelete
  107. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Brotherhood'a katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 2.060.000 USD tutarında Nakit Ödül.
    2. Yeni Şık Bir Rüya ARABASI, 270.000 USD değerindedir.
    3. Kendi seçtiğiniz ülkede satın aldığınız bir Dream House.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü görmekte başarısız olun.
    6. Hiçbir insan fedakarlığı yok.
    Bize katılmak isterseniz, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(518)617-1036.

    ReplyDelete
  108. Merhaba arkadaşlar ...... WHATSAPP: +4368860326436

    Burada, bu zengin adama ABD'de katılma şansınız var.
    United, nerede olacaksın ve güçlü olacaksın. Tek yapman gereken şey
    sadık bir temas halinde olmak ve tüm dünyada
    Bir parçamız olun ve zengin olun.

     Ayrıca bizimle iletişime geçebilirsiniz
    daha fazla bilgi ve üyelik süreci için
    Birliğin bir üyesi olun.

    NOT: Tüm yeni üyeler için kısmi ödeme yapılır.
    Vize işleminde bizimle birlikte olmak için vize almak
    onlarla birleşmiş
    Tebriklerin faydaları. Yani, sahip olmaya başlayabilirsiniz.
    Normal yıllık kardeşlik avantajları. aylık ve haftalık

    İLLUMİNATİ ÜYELİĞİNİN YENİ YARARLARI.

    1. 550.000 USD Nakit Ödül
    2. 134.000 $ CAR değerinde yeni bir rüya
    3. Seçiminize göre bir rüya evi satın alın
    4. Aylık turizm tatiliniz (tamamen ücretli).
    5. Bir yıllık golf üyelik paketi
    6.A Dünyadaki bütün havaalanlarında V.I.P tedavisi. 7. Bir değişiklik
    yaşam biçimi 8. Bohemya Korusu'na erişim
    Banka hesabınıza her ay için aylık 100,000,000 ABD Doları
    10. Dünyadaki en önemli 5 liderle üç aylık randevular.
    Dünyanın ve en büyük Illuminti kardeşliğinin en iyi ailesi.
    Tek yapman gereken bizimle iletişim kurmak
    brotherhoodilluminati19@gmail.com WHATSAPP: +4368860326436

    ReplyDelete
  109. JOIN THE ILLUMINATI FOR RICHES, FAME AND ALL-ROUND SUCCESS. JOIN TODAY AND HAVE ALL YOUR DESIRES IN LIFE. NO HUMAN SACRIFICE: THE OCCULT FESTIVAL IS HERE AGAIN! Join the ILLUMINATI online today for Riches, Fame, Power and all round Success. Every new member(s) receive undeniable rewards of $450000 U.S dollars in addition to other material benefits after initiation. The purpose of the above financial reward is to help the new member fit the class and status of the club members. New member(s) also receive $75000 U.S dollars as monthly salary. Note that the higher you go in the society, the better your life becomes. Join us today and become rich, famous and successful. For more information, Contact us with the details displayed below. Contact us today as we prepare you for your initiation. Make good use of this great opportunity and have all your desires in life. Email: joinilluminati175@gmail.com OR add him up WHATSAPP: +2349064424125   

    ReplyDelete
  110. Bu, dünyadaki en büyük holdingin bir parçası olmanız ve kariyerinizin zirvesine ulaşmanız için açık bir davettir. Bu yılki işe alım programına başlarken ve yıllık hasat partimiz neredeyse el altında. Bugün Illuminati kardeşlerin büyük mahallesine katılmak ister misiniz?
    Hangout'tan bize leovincey08@gmail.com veya WhatsApp aracılığıyla ulaşın:
    +2349033667873 veya click https://wa.me/2349033667873 linkini tıklayın

    Teşekkür ederim

    ReplyDelete
  111. BU, ILLUMİNATİ'DEN DÜNYANIN RESMİ
    NOT: İNSAN KAYNAK YOKTUR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: (+12342651819)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci mi? Zengin olmak, ünlü olmak, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı elde etmek istiyorum. Haftada 1 milyon dolar ve bedava bir ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğin her yerde ve aynı zamanda ayda 90.000.000 dolar alıyor.

    Illuminati'ye üye olan yeni üyelerin faydaları.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. Yeni bir rüya araba 60.000.000 ABD Doları değerinde.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmeniz için 20 yaş ve üstü olmalısınız
    E-posta: illuminatiworldagent@gmail.com
    Whatsapp: (+12342651819).

    ReplyDelete
  112. Merhaba,

      Bugün Illuminati kültüne katılın ve milyoner olun, dünyanın herhangi bir yerinde yaşamak istediğiniz her yerde ücretsiz bir ev ile 100.000.000,00 USD USD tutarında ve toplamda aylık 10.000 dolar olan güç, etki, servet, iyi pozisyon şöhreti kazanın maaş. Unutmayın ki, bu büyük toplumun bir üyesi olmak, hayattaki amacınıza istediğiniz şekilde kolayca gelebilir, güç, zenginlik ve öz hedefinizi nihai hedefinize çekebilir, Kirli bir oyun, insan fedakarlığı ve kötülük yok. Eğer bir barış tarikatıysanız, ilgileniyorsanız (illuminate0302@gmail.com) veya Whatsapp +1 (256) 387-2052 veya Google Hangout Adresi yoluyla tam ayrıntılarınızla bize geri dönün

    Takım Saygılar,
    Dünya Siparişi Üye Merkezini Aydınlatın!

    ReplyDelete
  113. Selamlar Illuminati Dünyasına Hoşgeldiniz. Fakirleri, muhtaçları ve yetenekleri fama ve zenginliğin ilgi odağına getirir. Para, şöhret, güçler, güvenlik, işinizde tanınma, politik ırk kazanın, ne yaparsanız yapın zirveye çıkın, ruhsal olarak korunun! Tüm bunlar GREAT ILLUMINATI TEMPLE'a başladığınızda bir göz kırparak başaracaksınız. Illuminati'ye başladıktan sonra sayısız avantajınız olacaktır. ilgileniyorsan katılmak ister misin, lütfen whtsapp +16673088489 veya gregalexpeterson@gmail.com

    ReplyDelete
  114. Birleşik devletten ve tüm dünyadan büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, Aydınlanmış'ın, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz topluluğuna katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan kurbanı. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatla yatırımları ile kendi seçtikleri ve konumlarındaki bir eve gelmeleri için 550.000 $ ödüyoruz.

    IŞIKLARA KATILAN YENİ ÜYELERE ARKA PLAN.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 ABD Doları değerinde yeni bir RAC Şık Rüya
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  115. HOW I BECOME A BONA-FIDE MEMBER OF THE GREAT ILLUMINATI:
    I am a very happy person today because i am now a full and bona-fide members of the great ILLUMINATI. I want to quickly Say a big thanks to Brother James Watt the agent of the brotherhood who introduced me to becoming a member of the great Brotherhood brothers and sisters here is my story. I was told by a friend that to become a member of the brotherhood is Very difficult, so i was thinking that i can never get the right link to join because i was scammed by three people whom i meant on the Internet and they promised to help me join but they never did. They collected my money and i was never initiated into the brotherhood. Until i was introduced to Brother James Watt and he told me the truth that those in USA Don’t pay any money from their pocket to become a member of the Illuminati, and i am an American. so i was very Interested i called the temple messenger number i was given it was +2349064424125 when i called, the temple messenger Told me what i need to do, i did it and i was initiated i did not pay a dine from my money to become a member. I was given all the benefit of becoming a member. As i talk to you am very okay and my future have been settled. I am well protected and i am wealthy and famous. Please if you wish to become a member of the great Illuminati contact Agent Brother James Watt on the Devil Church, (joinilluminati175@gmail.com) or those in the USA can call or text directly the Temple messenger on +2349064424125. Those in other countries outside the USA can contact the international agent on call Or WhatsApp +2349064424125. And generally anyone who wishes to become a real member can send email to (joinilluminati175@gmail.com) Become a member today and enjoy the benefit of life.    

    ReplyDelete
  116. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan kurban yok.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    ReplyDelete
  117. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan kurban yok.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    ReplyDelete
  118. Aydınlanmış komünyondan, kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve ayrıca kan fedakarlığı olmadan servet ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz selamlar. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatla yatırımları ile kendi seçtikleri ve bulundukları bir yere sahip olmaları için toplam 550.000 dolar ödüyoruz.

    IŞIKLARA KATILAN YENİ ÜYELERE ARKA PLAN.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 ABD Doları değerinde yeni bir RAC Şık Rüya
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun - illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  119. MERHABA
    Seyirci Nihayet İlluminati semtine nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki tanıklığımı paylaşmak için buradayım. Kardeşliğin bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım, ancak nihayet net hakkında bir tanıklık bulmadan önce birkaç kez hile yaptım, bu yüzden ajanla iletişime geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti, ama büyük bir sürprizle, sadece 335 dolara mal olan ritüel materyalleri satın almamı istedi, ne olduğumu ve bugün dünyaya zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabildiğimi söylemekten mutluluk duyuyorum. Kişisel hesabımda toplam 124 milyon dolar var ve dünya çapında Illuminati'nin bana verdiği işle de tanınıyorum. ve istediğimi yapma gücüm de var ... Biliyorum ki birçok insan benim şeridimde olabilir, burada da yardım arayan
    Resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp uygulama: +1 (732)314-6064
    SCAMMERS İLE DİKKATLİ VE 18 YAŞINDA OLMALIDIR.

    ReplyDelete
  120. Désirez-vous la renommée, les richesses, les pouvoirs, la richesse et voulez-vous tous vos rêves
    se réaliser dans la vie en un clin d'œil? Es tu fatigué de
    l'oppression et voulez quitter votre étape actuelle dans la vie? Êtes-vous un
    artiste à venir, danseur, homme politique, homme d'affaires, étudiant, etc.? Veux-tu
    être une légende ou une icône à votre époque? la Great Illuminati Society propose
    vous une occasion à vie de réaliser vos désirs.
    Si vous êtes intéressé, contactez-nous maintenant pour plus d'informations sur la façon dont vous
    soyez pleinement initié aux Illuminati et obtenez tout ce dont vous avez besoin dans la vie.
      Courriel: johnrishgroup@gmail.com
    Appelez, numéro WhatsApp +2348143870031

    ReplyDelete
  121. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  122. BÜYÜK HOŞGELDİNİZ. Üye olacağından beri üye olmak ister misin?
    zengin ve ünlü
    dünya ve kontrol gücüne sahip
    yüksek yerde insanlar
    bütün dünyada. Bir işadamı mısın yoksa
    Kadın, sanatçı, politikacı, müzisyen,
    öğrenci, zengin olmak istiyorsun
    Ünlü, hayatta güçlü, bugün kült katılın ve zengin bir anlık toplamı olsun.
    Bir haftada 2 milyon dolar ve bedava
    Yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer
    bu dünyayı ve ayrıca 10.000.000
    Maaş olarak aylık ABD doları% u2026
    YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR
    Whojoin
    1. 500.000 ABD Doları tutarında nakit ödül
    Amerikan doları
    2. Değerli yeni bir Şık Rüya ARABA
    300.000 ABD Doları
    3. Bir rüya ev satın aldı
    seçtiğiniz ülke
    4. Bir aylık tatil (tam ücretli)
    Hayallerinizin turistik yer.
    5. bir yıl golf üyelik paketi
    6. Tüm havalimanlarında V.I.P tedavisi
    7. Yaşam tarzında tam bir değişiklik
    8- Bohem Korusu'na erişim
    9. $ 1,000,000 USD aylık ödeme
    olarak her ay banka hesabınızda
    üye 10. Randevu bir ay rezervasyonu
    en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5
    Dünyadaki ünlüler.
    Bize katılmak istiyorsanız
    büyük illuminati bize ulaşın Email.illuminatitempleofwealth658@gmail.com
    whatsapp veya bize +34632588810 adresinden kısa mesaj gönderin

    ReplyDelete
  123. BÜYÜK KARDEŞLİK HOŞGELDİNİZ.
    Illuminati'nin sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirecek ve dünya çapında yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek ister misiniz? Haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve ayrıca maaş olarak aylık 20.000.000 ABD doları kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer% 2026
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 800,000 USD Nakit Ödül
    2. USD 500,000 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. bir ay tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turizm.
    5. bir yıl golf üyelik paketi
    6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında V.I.P tedavisi 7.Toplam bir yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    9. her ay üye olarak banka hesabınıza 99.000.000 USD ödeme
    10.Bir Ay Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu aldı.
    Eğer büyük kardeşlik illuminati şeytani el simgesi bize katılmak istiyorsanız bu e-posta ile şimdi bize ulaşın collonburr3@gmail.com

    ReplyDelete
  124. BÜYÜK KARDEŞLİK HOŞGELDİNİZ.
    Illuminati'nin sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirecek ve dünya çapında yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik üyesi olmak ister misiniz? Siz bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci, zengin olmak, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin bir miktar elde etmek ister misiniz? Haftada 2 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. Bu dünyada yaşamayı ve ayrıca maaş olarak aylık 20.000.000 ABD doları kazanmayı seçtiğiniz herhangi bir yer% 2026
    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. USD $ 800,000 USD Nakit Ödül
    2. USD 500,000 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3.Kendi seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya evi
    4. bir ay tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turizm.
    5. bir yıl golf üyelik paketi
    6.Dünyadaki tüm Havaalanlarında V.I.P tedavisi 7.Toplam bir yaşam tarzı değişikliği 8. Bohemian Grove'a erişim
    9. her ay üye olarak banka hesabınıza 99.000.000 USD ödeme
    10.Bir Ay Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5 Ünlü ile Randevu aldı.
    Eğer büyük kardeşlik illuminati şeytani el simgesi bize katılmak istiyorsanız bu e-posta ile şimdi bize ulaşın collonburr3@gmail.com

    ReplyDelete
  125. BU BİR ILLUMINATI RESMİ DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: İNSAN KURULUŞU KATILMIYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +34632588810
    EMAIL: illuminatitempleofwealth658 @ gmail
    Bir iş adamı veya kadın, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin kültüne katılmak ve zengin bir anlık toplamı almak ister misiniz? Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. bu dünyada yaşamayı ve ayda 50.000.000 dolar maaş almayı seçtiğiniz herhangi bir yerde ...

    İlluminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500 USD değerinde yeni bir rüya araba 000.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma şansı

    Ortaklarımızla iletişime geçebilmek için 25 yaşında veya daha büyük olmalısınız

    ReplyDelete
  126. Merhaba İzleyiciler🤘

    Büyük Illuminati Kardeşliği'ne üye olmak ve 48 saat içinde başladıktan sonra toplam 100.000.000 dolar almak ve diğerleri arasında popüler olmak ve zenginlik ve şöhret sahibi olmak ister misiniz? Bu aydınlanmanın bir parçası olmanın tek şansı ... Başrahip tarafından 52 üyeyi İlluminati'ye getirmek için gönderildim, 32 tane aldım, bu yüzden 20'yi aradık, bu yüzden zengin olmak için yirmi kişi arasında olmaya çalışın ve ünlü.

    Bize ulaşın: {Bobbyjamescastro@gmail.com} +1 (817) 666-3370 üzerinden WhatsApp böylece katılma sürecine başlayabiliriz !!!

    ReplyDelete
  127. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN selamlar, bu, Illuminati'nin kayıp hayallerinizi kurtarabileceğiniz ve aynı zamanda zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz kardeşliğe katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  128. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  129. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  130. Easy way to join the Illuminati brotherhood in the world. Are you a business man or an artist,Politici ans and you want to become big, Powerful and famous in the world, join us to become one of our official member today.you shall be given an ideal chance to visit the illuminati and his representative after registrations is completed by you, no sacrifice or human life needed, Illuminati brotherhood brings along wealth and famous in life, you have a full access to eradicate poverty away from your life now. it only a member who is been initiated into the church of illuminati have the authority to bring any member to the church, so before you contact any body you must be link by who is already a member, Join us today and realize your dreams. we also help out our member in protection of drugs pushing Whatapps +2348154637647 : Email thegreatilluminati28@gmail.com

    ReplyDelete
  131. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  132. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan fedakarlığı yok 7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    ReplyDelete
  133. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılması için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  134. Bugün İlluminati kültüne katılın ve milyoner olun, dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ücretsiz bir ev ile 5.000.000,00 USD milyon dolarlık bir toplam olun ve ayrıca aylık 3000 dolar dahil güç, etki, servet, iyi bir pozisyon şöhreti elde edin bir maaş, eğer ilgileniyorsanız bize tüm ayrıntıları ile geri almak (illuminate0302@gmail.com) veya: Whatsapp: (+12563872052) !!!

    ReplyDelete
  135. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  136. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  137. AĞIRLIK VE KORUMA IŞIĞINI WhatsAp +4368860326436 İLE GÖRABİLECEĞİNİZ BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞ GELDİNİZ. illuminatikingdomorder666@gmail.com


    Eğer üye olmak istiyorsanız sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirmenizi ve dünyanın her yerindeki yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olmanızı sağlıyoruz. bir işadamı, bir kadın veya bir sanatçı, bir politikacı olabilirsiniz, müzisyen, öğrenci, zengin olmak istiyorsun. Ünlü, hayatta güçlü, bugün bize katılın ve zengin bir an olsun.


    NOT: Haftada 2 milyon $ ücretsiz Bu dünyada yaşamaya karar verdiğiniz her yerde ve 10.000.000 $ Aylık maaş alırsınız

    YENİ ÜYELERİN FAYDALARI Katılan 1. 500.000 $ Nakit Ödül 2. $ 2.000.000 $ değerinde yeni Şık Rüya araba 3. Seçtiğiniz bir ülkeden satın alınan rüya evi 4. Rüya tatil yerinize aylık tatil (tam ücretli). 5. Golf Üyelik Paketi Yılı 6. Rusya'daki Tüm Havalimanlarında VIP Tedavisi 7. Komple Yaşam Tarzı Değişikliği 8. Bohemian Grove'a Erişim 9. Banka Hesabınıza Aylık 1.000.000 $ Ödeme Aylık Üye 10. En iyi 5 ile bir ay ayırın dünya liderleri ve dünyadaki en iyi 5 ünlü. Eğer bize büyük illuminati ile katılmak istiyorsanız, lütfen bize ulaşın
    WhatsAp +4368860326436.
    E-posta: illuminatikingdomorder666@gmail.com

    ReplyDelete
  138. BU DÜNYAYA AYDINLATMA RESMİ BİR MESAJI
    NOT: KATILMIŞ İNSAN KURULU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 661-777-5633
    Girişimci, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun
    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katıl
    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz
    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ almayı seçtiğiniz otomobil
    Yeni bir hayata başlamak için 50.000.000 sizin yararınıza.

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com
    Whatsapp: (+1 661-777-5633)

    ReplyDelete
  139. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri alabileceğiniz ve aynı zamanda zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    ReplyDelete
  140. BÜYÜK ILLUMINATI KARDEŞLİK'E HOŞGELDİNİZ

    SAĞLIK VE KORUMA IŞIĞI

    E-posta: brotherhoodilluminati696@gmail.com


    üye olmak istiyorsanız, sizi zengin ve

    dünyaca ünlü ve yüksek insanlar kontrol gücü var

    Bir işadamı, bir kadın veya bir

    sanatçı, politikacı, müzisyen, öğrenci, zengin olmak istiyorsun.

    Ünlü, hayatta güçlü, bugün bize katılın ve zengin bir an olsun.


    NOT: Yaşamaya karar verdiğiniz her yerde haftada 2 milyon dolar ücretsiz

    Bu dünya ve 10.000.000 $ Aylık maaş al

    YENİ ÜYELERE FAYDALAR Kim Katılıyor 1. 500.000 $ Nakit Ödül $ 2. Yeni

    Şık Rüya araba, 300.000 $ değerinde.

    seçtiğiniz bir ülke 4. Aylık tatil (tam ücretli)

    rüya tatil yeri. 5. Golf Üyelik Yılı Paketi 6. VIP

    Rusya Dünyasında Tüm Havaalanlarında Tedavi 7. Complete Lifestyle

    Değişiklik 8. Bohemian Grove'a Erişim 9. Aylık 1.000.000 $ Ödeme

    Aylık Hesabınıza 10. Bir ay 5 ile rezervasyon yaptırın

    en iyi dünya liderleri ve dünyadaki en iyi 5 ünlü. Eğer sen

    büyük illuminati ile bize katılmak isteyen, lütfen bize ulaşın

    E-posta: brotherhoodilluminati696@gmail.com

    ReplyDelete
  141. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri alabileceğiniz ve aynı zamanda zenginliğin ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    ReplyDelete
  142. BU DÜNYA İÇİN AYDINLATILMIŞ RESMİ MESAJDIR
    NOT: İNSAN KURULUŞU KATILMIYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 (732) 314-6064

    Bir iş adamı, politikacı, müzisyen, öğrenci misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin kültüne katılmak ve zengin bir anında elde etmek istiyorsunuz. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. bu dünyada yaşamayı ve ayda bile 50.000.000 dolar kazanmayı seçtiğiniz her yerde ...

    Illuminati üyesi olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 1500.000 USD değerinde yeni bir rüya araba.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı

    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 25 yaşında olmalısınız
    E-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whatsapp: +1 (732) 314-6064

    ReplyDelete
  143. BU DÜNYA İÇİN AYDINLATILMIŞ RESMİ MESAJDIR

    NOT: İNSAN KURULUŞU DAVET EDİLMEMEKTEDİR VE AYDINLATMA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR

    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz :( +2348149171659)


    Bir iş adamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşliğinin kültüne katılmak ve zengin bir anında elde etmek istiyorsunuz. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz bir ev. bu dünyada yaşamayı ve hatta 50.000.000 dolar kazanmayı seçtiğiniz her yerde

    ReplyDelete
  144. Merhaba bakanlar.
    DÜNYADA NEREDE OLDUĞUNUZ ÖNEMLİ OLMAYAN BUGÜN ILLUMINATI'YA KATILABİLİRSİNİZ
    Özgürlük, Şöhret, Zenginler, Güçler istiyor musunuz ve tüm hayallerinizin geçmesini mi istiyorsunuz? Yaklaşan bir sanatçı, dansçı, işadamı vb.
    Büyük İlluminati Derneği size arzularınızı başarıya ulaştıracak bir yaşam süresi fırsatı sunar. Illuminati katılın ve tüm kalp arzuları, Hızlı arabalar, şöhret, Para, Etkisi ve güç gelmesi.
    Üye olmak için aylık 50.000 $ ve yeni bir hayata yeniden başlamak için büyük hareket illuminati'nin tam üyesi olmanın bir avantajı olarak 500.000 $ kazanın ...
    Kirli bir oyun yok kurban yok ve kötülük yok ....
    barış birliği ve sevgi, metin kaydolmak veya Whatsapp numarası büyük konseyi aramak için: +2347085245387
    E-posta adresi: lordhenrygoldberg666@gmail.com

    ReplyDelete
  145. Merhaba bakanlar.
    DÜNYADA NEREDE OLDUĞUNUZ ÖNEMLİ OLMAYAN BUGÜN ILLUMINATI'YA KATILABİLİRSİNİZ
    Özgürlük, Şöhret, Zenginler, Güçler istiyor musunuz ve tüm hayallerinizin geçmesini mi istiyorsunuz? Yaklaşan bir sanatçı, dansçı, işadamı vb.
    Büyük İlluminati Derneği size arzularınızı başarıya ulaştıracak bir yaşam süresi fırsatı sunar. Illuminati katılın ve tüm kalp arzuları, Hızlı arabalar, şöhret, Para, Etkisi ve güç gelmesi.
    Üye olmak için aylık 50.000 $ ve yeni bir hayata yeniden başlamak için büyük hareket illuminati'nin tam üyesi olmanın bir avantajı olarak 500.000 $ kazanın ...
    Kirli bir oyun yok kurban yok ve kötülük yok ....
    barış birliği ve sevgi, metin kaydolmak veya Whatsapp numarası büyük konseyi aramak için: +2347085245387
    E-posta adresi: lordhenrygoldberg666@gmail.com

    ReplyDelete
  146. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 5.060.000 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza 80.000 USD tutarında aylık ödeme. 3 gün içinde Işığı, parayı ve gücü göremezsiniz. İnsan fedakarlığı yok 7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    ReplyDelete
  147. BÜYÜK KARDEŞLİK HOŞGELDİNİZ.

    Illuminati'nin sizi dünyada zengin ve ünlü hale getirecek ve dünya çapında yüksek yerlerde insanları kontrol etme gücüne sahip olacak bir kardeşlik üyesi olmak ister misiniz?
    Bir iş adamı veya kadın, sanatçı, politik, müzisyen, öğrenci misiniz, zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve bir hafta içinde anında zengin miktarda para kazanmak ve ücretsiz ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve ayrıca herhangi bir işe başlamak için 10.000.000 dolar kazanın.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.

    1. 1.000.000 ABD Doları Nakit Ödül
    2. USD $ 50,000 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir Rüya Evi
    4. bir ay tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turizm.
    5. Bir yıl Golf Üyelik paketi
    6. Dünyadaki tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi
    7. Toplam Yaşam tarzı değişikliği
    8. Bohem Korusu'na erişim
    9. Üye olarak her ay banka hesabınıza 200.000 USD tutarında aylık ödeme
    10.Bir Ay Dünyadaki En İyi 5 Dünya Lideri ve En İyi 5Ünlü ile Randevu aldı.

    Eğer bize büyük kardeşlikte katılmak istiyorsanız
     
    EMAIL: worldilluminatigrandlodge@outlook.com
    whatsapp: +1 (854) 5298669 veya +2348051699674

    ReplyDelete
  148. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatiworldstar666@gmail.com veya WhatsApp +1(607)463-8998.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. $ 2,060,000 USD Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza $ 80,000USD aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    6. İnsan kurban edilmez.
    7. Milyoner Olun, sonsuza dek zengin olun.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatiworldstar666@gmail.com veya WhatsApp +1(607)463-8998.

    ReplyDelete
  149. Siz bir iş adamı, iş kadını, sanatçı, politikacı, müzisyen, öğrenci, bankacı, öğretim görevlisi, başkan mısınız? Sınırsız servet ve güç kazanmak için bugün Illuminati'ye katılın, Eğer büyük kardeşliğe katılmak istiyorsanız, Illuminati gizli toplum krallığı bugün, merkezi ABD'de. nazik gelen büyük kardeşlik Illuminati Ajan Bay, Michael Nelson whats-app cep şimdi veya arayın (Whatsapp On +17022133132). Bugün büyük kardeşlik Illuminati krallığına katılacak yeni üyelere verilen fayda.
    1. Başladıktan sonra 2 Milyar ABD Doları tutarında nakit fiyat ödülü.
    2. İnisiyasyonunuzdan sonra size yeni ve şık bir rüya aracı verilecektir.
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    4. Bir aylık tatil (tam ücretli) hayalinizdeki turistik yere.
    5. Bir yıl golf üyelik paketi.
    6. Dünyadaki tüm havaalanlarında v.i.p tedavisi.
    7. Tam bir yaşam tarzı değişikliği.
    8. Bohem bahçesine erişim.
    9. Büyük kardeşlik Illuminati gizli toplum krallığının tam üyesi olarak her ay banka hesabınıza aylık 1 Milyar ABD Doları ödeme yapılır.
    10. Bir ay dünyanın en iyi 5 dünya lideri ve en iyi 5 ünlü ile randevu aldı.

    Uyarı 18 yaşın üzerinde olmalısınız. illuminatysociety3131@outlook.com
     +17022133132 Üzerinde Whatsapp

    Lucifer'i selamlayın 6 6 6, Işık taşıyıcıyı selamlayın!

    ReplyDelete
  150. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254



    NOT; dünyanın her yerinden birleşebileceğiniz Illuminati'nin kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    ReplyDelete
  151. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  152. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, aydınlanmış olanların bursuna, burada kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254



    NOT; dünyanın her yerinden birleşebileceğiniz Illuminati'nin kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.

    ReplyDelete
  153. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, aydınlanmış olanların bursuna, burada kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    ReplyDelete
  154. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD tutarını ödüyoruz, ayrıca hayatta olmaları için ünlü olma fırsatı.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  155. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    ReplyDelete
  156. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ ödüyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254

    ReplyDelete
  157. İyi günler, dünyanın ünlü kardeşliği {Illuminati} 'ye üye olmanın kolay bir yolu geliyor. İşçi sınıfı için, dünyada daha büyük, Güçlü ve Etkili olmak isteyen iş adamları / kadınları, sanatçıları, politikacıları, bugün resmi üyemiz olmak için bize katılın. Kayıt tamamlandıktan sonra Illuminati çevresini ziyaret etmek için ideal bir şans verilecek, fedakarlık veya insan yaşamına gerek yok, Illuminati kardeşliği hayattaki koruma, güç, servet ve şöhreti beraberinde getiriyor. Yoksulluğu kendi kuşağınızdan kaldırmak için tam erişim hakkına sahipsiniz. Sadece Illuminati çemberinin mevcut bir üyesi, çembere herhangi bir üyeyi tanıtma yetkisine sahiptir. Bu yüzden bizimle iletişime geçmeden önce 18 yaşın üzerinde olmalısınız ve üye olduğunuzda hayatınızın geri kalanında tüm avantajlardan yararlanabileceksiniz. Üye olmaya hazırsanız, illuminati Resmi WhatsApps Numarası ile sözleşme yapın (+1 (931) 994-3522)

    ReplyDelete
  158. Merhaba benim adım Larry Anders Ben Tennessee'denim, profilinizi inceledim ve bu büyük Illuminati Kardeşliği'ne üye olmak isteyeceğinizi biliyorum ... 300.000 $ kendi arabanızı alın 700.000 u.s. Dolar bir iş kurmak 200.000 $ nazikçe ilgileniyorsanız evet .. WhatsApp numarası + 234703 049 2869

    ReplyDelete
  159. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum konusundaki tanıklığımı paylaşmak için buradayım, kaputun bir üyesi olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir tanıklığa rastlamadan önce birkaç kez dolandırıldım net olarak ajan ile iletişime geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecek ama en büyük sürprizime göre sadece benden yaptığım eşyaları satın almamı istiyor ve bugün söylemek çok mutluyum Zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık toplam var ve aynı zamanda Illuminati tarafından bana verilen işle de tüm dünyada tanınıyorum ve gücüm de var istediğimi yapmak için ...... Ben çok fazla insan benim şeritte olabilir biliyorum da burada yardım arıyor onların
    resmi e-posta: greatilluminati977@gmail.com
    Whats-app: (+ 1 (732) 314-6064)
    Resmi instagram sayfası: great_light977

    SCAMMERS DİKKAT, VE 18YRS YAŞINDAN YUKARIDIR.

    ReplyDelete
  160. Salutations du grand ordre des Lumières pour les États-Unis et pour le monde entier, c'est une occasion ouverte de rejoindre la communion des Éclairés où vous pourrez récupérer vos rêves perdus, et où vous pourrez voir la lumière de la richesse et du bonheur sans aucun sacrifice de sang. Et nous payons également la somme de 550 000 $ pour obtenir tous les nouveaux membres lorsqu'ils rejoignent la fraternité et aussi dans une maison de leur choix et de leur emplacement avec des investissements ainsi que cette opportunité dans la vie pour qu'ils soient célèbres.

    AVANTAGES DONNÉS AUX NOUVEAUX MEMBRES QUI JOIGNENT À LIGHTING.
    1. Récompense en espèces de 550 000 $.
    2. Une nouvelle voiture Sleek Dream d'une valeur de 150 000 USD
    3. Une maison de rêve achetée dans le pays de votre choix.
    Un mois de concertation avec les 5 meilleurs au monde.
    Les dirigeants et 5 célébrités les plus importantes du monde. Si vous êtes intéressé, veuillez contacter l'adresse e-mail précédente = illuminatiworld521@gmail.com ou notre  +234908130594214 

    ReplyDelete
  161. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, aydınlanmış olanların bursuna, burada kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 ile iletişime geçin



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  162. İlluminati Büyük Kardeşliği'ne hoş geldiniz.
    Sizi sonsuza dek zengin, ünlü ve insanları kontrol etme gücüne sahip olacak Illuminati'ye katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp 1 (631) 215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. USD $ 2,666,000,00 USD Nakit Ödül
    2. USD 966,000.00 USD değerinde Yeni Şık Bir Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Dünyadaki tüm Havalimanlarında V.I.P tedavisi
    5. Her ay üye olarak banka hesabınıza 100.000,00 USD tutarında aylık ödeme.
    6. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    7. İnsan kurban edilmez.
    8. Milyoner Olun, sonsuza dek zengin olun.
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp 1 (631) 215-3778.

    ReplyDelete
  163. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    ReplyDelete
  164. MERHABA
    izleyici nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum hakkındaki referansımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama sonunda bir tanıklık yapmadan önce birkaç kez dolandırıldım Bu yüzden ajanla temasa geçtim, o kadar korktum ki davlumbana katılmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürprizime göre sadece yaptığım eşyaları satın almak istedi ve bugün dünyaya anlatmaktan çok mutluyum zengin ve hepsi ile birçok iş kurabilmiş, kişisel hesabımda toplam 20 milyon dolar var ve ayrıca dünya çapında Illuminati tarafından emanet edilen ve aynı zamanda istediğimi yapma gücü ... Bir çok insanın yolda olabileceğini biliyorum ve burada yardım isteyin
    resmi e-posta: illuminatibrotherhood5555@gmail.com
    Whats-app: (+ 3197005034579)


    Dolandırıcılara dikkat edin ve 18 yaşından büyük olmalısınız.

    ReplyDelete
  165. Merhaba
    Seyirci, nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum konusundaki tanıklığımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama birkaç kez dolandırıldım , nihayet net bir tanıklık rastlamadan önce ajan ile temasa, o kadar korktum ki kaputu ulaşmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürpriz için sormadı yaptığım eşyaları satın almak için ve bugün dünyaya zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilenleri anlatmaktan çok mutluyum, toplamda 20 milyon dolar var. kişisel hesap ve tüm dünyaya Illuminati tarafından emanet edilen ve istediğimi yapma gücüne sahip olan işlerle de tanınıyorum ... Bir çok insanın kendi yolumda olabileceğini ve sorabileceğini biliyorum burada yardım onların
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    web sitesi: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    ReplyDelete
  166. Merhaba
    Seyirci, nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum konusundaki tanıklığımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama birkaç kez dolandırıldım , nihayet net bir tanıklık rastlamadan önce ajan ile temasa, o kadar korktum ki kaputu ulaşmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürpriz için sormadı yaptığım eşyaları satın almak için ve bugün dünyaya zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilenleri anlatmaktan çok mutluyum, toplamda 20 milyon dolar var. kişisel hesap ve tüm dünyaya Illuminati tarafından emanet edilen ve istediğimi yapma gücüne sahip olan işlerle de tanınıyorum ... Bir çok insanın kendi yolumda olabileceğini ve sorabileceğini biliyorum burada yardım onların
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    web sitesi: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    ReplyDelete
  167. BU BİR AYDINLATMA DÜNYAYA RESMİ MESAJ
    NOT: KATILMIŞ İNSAN KURULU YOKTUR VE ILLUMINATI AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMİYOR
    Tapınak acentesine WhatsApp aracılığıyla ulaşabilirsiniz: +1 661-777-5633

    Bir işadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun,

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı olsun. Haftada 1 milyon dolar ve ücretsiz

    Bu dünyada yaşamayı ve hatta $ almayı seçtiğiniz her yerde araba

    1.000.000 yeni bir hayata başlamak için sizin yararınıza.


    Ortaklarımızla iletişim kurabilmek için en az 20 yaşında olmalısınız
    E-posta: illuminate666temple@outlook.com veya
    Whatsapp: (+1 661-777-5633)

    ReplyDelete
  168. HOŞGELDİNİZ, Zenginler ve Ünlüler Kulübü; Üye olmak 3 milyon üyeden oluşan dünyanın en eski ve en büyük kardeşidir. Biz Yüce Varlık olan bir babanın altında bir aileyiz. Illuminati'de cennette doğduğumuza inanıyoruz ve hiçbir üye bu dünyada mücadele etmemeli. Dolayısıyla tüm yeni üyelerimize, yaşam tarzlarını yükseltmek için katıldıklarında Para Ödülleri verilir .; ilgilenen izleyiciler benimle iletişime geçmelidir, bu yüzden sizi başarıya götüreceğim, sadece cesur ve güçlü olursunuz ve bize bir yol olarak gülümseyeceksiniz. ve ben bekliyorum 'e-posta, chrishertzog110@gmail.com "arayın +12536550068 veya WhatsApp +19177739190 daha fazla bilgi için teşekkürler Teşekkürler

    ReplyDelete
  169. Os illuminati são uma sociedade secreta que se esforça para promover valores espirituais e morais. Foi fundada sob princípios de amor, ertiça, unidade, paz e alívio. Os illuminati reúnem indivíduos de bo vontade, de laasas de laasas erelias, e garantem que esses essens homens bons se rendem melhores na sociedade. Você deseja ser um membro dos illuminati e se draar rico, Famoso, poderoso e se destacar na vida? Você estava dando US $ 19,00.000 como primeirozuzaício. Por favour, entre em contato comigo agora ou adicione-me whatsapp +234708 264 4268 Email davidcastrocarlo@gmail.com

    ReplyDelete
  170. Para, güç ve güvenlik için Illuminati Kardeşliği'ne katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10.060.000 ABD Doları Nakit Ödül.
    2. USD 370,000 USD değerinde Yeni Şık Rüya ARABA.
    3. İstediğiniz ülkede bir Rüya Evi satın aldı.
    4. Her ay üye olarak banka hesabınıza $ 80,000USD aylık ödeme.
    5. 3 gün içinde Işık, para ve güç göremiyorum.
    6. İnsan kurban edilmez.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmak istiyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    ReplyDelete
  171. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    ReplyDelete
  172. Bonjour
    Le spectateur est ici pour partager mon témoignage sur la façon dont j'ai finalement rejoint la hotte Illuminati et suis devenu RICHE, CÉLÈBRE ET PUISSANT, j'ai fait de mon mieux pour devenir membre de la hotte mais j'ai été arnaquie , avant de finalement tomber sur un témoignage sur le net alors j'ai contacté l'agent, j'avais tellement peur qu'il me isteme beaucoup d'argent avant de pouvoir rejoindre le capot mais à ma grande surprise il n'a demandé en iyi acheter les makaleler que j'ai fait et aujourd'hui je suis si heureux de le dire au monde qui est riche et a pu construire de nombreuses entreprises avec tout cela, j'ai la somme de 20 milyonlarca dolar compte staff et je suis également connu dans le monde entier avec les affaires qui m'ont été confiées par les Illuminati et qui ont aussi le pouvoir faire ce que je veux ... Daha fazla bilgi de l'aide ici est leur
    e-posta yetkilisi: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    site Web: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    ReplyDelete
  173. Merhaba
    Seyirci, nihayet Illuminati davlumbazına nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğum konusundaki tanıklığımı paylaşmak için burada, davlumbazın bir üyesi olmak için elimden geleni yaptım ama birkaç kez dolandırıldım , nihayet net bir tanıklık rastlamadan önce ajan ile temasa, o kadar korktum ki kaputu ulaşmadan önce bana çok para isteyecekti ama sürpriz için sormadı yaptığım eşyaları satın almak için ve bugün dünyaya zengin olan ve tüm bunlarla birçok iş kurabilenleri anlatmaktan çok mutluyum, toplamda 20 milyon dolar var. kişisel hesap ve tüm dünyaya Illuminati tarafından emanet edilen ve istediğimi yapma gücüne sahip olan işlerle de tanınıyorum ... Bir çok insanın yolumda olduğunu ve sorabileceğini biliyorum burada yardım onların
    resmi e-posta: lordmicheal5555@gmail.com
    Whats-app: https://wa.me/%2B3197005034579
    web sitesi: https://lordmicheal5555.wixsite.com/website

    ReplyDelete
  174. Hi,

    I am from Auckland, New Zealand. I was stuck with financial situation on Monday and i need to an urgent loan of $12,000 to settle my debt , A friend of mine introduce me to challot Loan Help and i contacted Mr challot for my loan application and to my greatest surprise, i receive my successfully loan today.

    I urge you all in need of a loan to contact Mr challot via email for your loan application: challotloan@gmail.com

    ReplyDelete
  175. ILLUMINATI'NIN BÜYÜK SİPARİŞİNDEN BİRLEŞİK DEVLETE VE DÜNYAYA GİDEN SEYRETLER kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyeleri kardeşliğe katılırken, aynı zamanda ünlü oldukları için yaşamdaki bu fırsatın yanı sıra yatırımlarla seçtikleri ve konumlarının bir evine katılmaları için 650.000 USD ödüyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 650.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. İstediğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresine başvurun: greatilluminate99@gmail.com



    NOT; dünyanın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği Hindistan, Türkiye, Afrika, ABD, Malezya,
    Dubai, Kuveyt, İngiltere, Avusturya, Almanya, Avrupa. Asya, Avustralya, vb.


    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERIKA BIRLEŞIK DEVLETLERI

    ReplyDelete
  176. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve aynı zamanda zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmış Olanların bursuna katılmak için açık bir fırsattır. kan kurban etmeden. Ayrıca, tüm yeni üyelere kardeşliğe katıldıklarında ve aynı zamanda ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatın yanı sıra yatırımları ile seçtikleri ve konumlarının bulunduğu bir eve ulaşmak için 550.000 $ tutarında ödeme yapıyoruz.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. USD 150,000 USD değerinde yeni bir Şık Rüya ARABA
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınan bir rüya ev.
    Dünyanın en iyi 5 ile bir aylık istişare.
    Liderler ve dünyadaki en önemli 5 ünlü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 ile iletişime geçin



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  177. ILLUMINATI'NIN RESMİ MESAJI

    DÜNYAYA
    NOT: İNSAN KURULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle iletişime geçebilirsiniz.

    WhatsApp: (+905526952390)

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politikacı,

    müzisyen, öğrenci? Zengin olmak, ünlü olmak,

    hayatta güçlü, kült katılmak

    Illuminati kardeşliği bugün ve zengin olsun

    anlık toplam. Haftada 1 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer

    bu dünyada ve ayrıca 90.000.000 $ a

    maaş olarak ay ...

    Üye olan yeni üyelerin avantajları

    İlluminati
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. USD $ değerinde yeni bir rüya araba

    60.000.000.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı

    Dünya.

    Yapabilmek için 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız

    ortaklarımızla iletişime geçin
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete
  178. ILLUMINATI'NIN RESMİ MESAJI

    DÜNYAYA
    NOT: İNSAN KURULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle iletişime geçebilirsiniz.

    WhatsApp: (+905526952390)

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politikacı,

    müzisyen, öğrenci? Zengin olmak, ünlü olmak,

    hayatta güçlü, kült katılmak

    Illuminati kardeşliği bugün ve zengin olsun

    anlık toplam. Haftada 1 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer

    bu dünyada ve ayrıca 90.000.000 $ a

    maaş olarak ay ...

    Üye olan yeni üyelerin avantajları

    İlluminati
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. USD $ değerinde yeni bir rüya araba

    60.000.000.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı

    Dünya.

    Yapabilmek için 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız

    ortaklarımızla iletişime geçin
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete
  179. ILLUMINATI'NIN RESMİ MESAJI

    DÜNYAYA
    NOT: İNSAN KURULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak temsilcisiyle iletişime geçebilirsiniz.

    WhatsApp: (+905526952390)

    Bir iş adamı veya kadın mısınız, politikacı,

    müzisyen, öğrenci? Zengin olmak, ünlü olmak,

    hayatta güçlü, kült katılmak

    Illuminati kardeşliği bugün ve zengin olsun

    anlık toplam. Haftada 1 milyon dolar,

    ve özgür bir ev. Yaşamayı seçtiğiniz herhangi bir yer

    bu dünyada ve ayrıca 90.000.000 $ a

    maaş olarak ay ...

    Üye olan yeni üyelerin avantajları

    İlluminati
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. USD $ değerinde yeni bir rüya araba

    60.000.000.
    3. Dünyanın en zengin erkekleriyle tanışma fırsatı

    Dünya.

    Yapabilmek için 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız

    ortaklarımızla iletişime geçin
    E-posta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete
  180. Birleşik devlet ve tüm dünya için büyük aydınlanma düzeninden selamlar, bu, kayıp hayallerinizi geri alabileceğiniz ve ayrıca zenginlik ve mutluluğun ışığını görebileceğiniz Aydınlanmışlar kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. herhangi bir kan feda etmeden. Ayrıca kardeşliğe katıldıklarında tüm yeni üyeleri almak için 550.000 $ ödüyoruz ve aynı zamanda kendi seçtikleri bir eve ve konuma yatırımlarla birlikte ünlü olmaları için yaşamdaki bu fırsatla birlikte.

    AYDINLATMAYA KATILAN YENİ ÜYELERE VERİLEN FAYDALAR.
    1. 550.000 $ nakit ödül.
    2. 150.000 ABD Doları değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış rüya gibi bir ev.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık danışmanlık.
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki e-posta adresi = illuminatiworldwideorder@gmail.com veya wahtsapp +15184145254 ile iletişime geçin.



    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  181. Merhaba
    Temsilcilerimiz, Illuminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde, genellikle çalınan profil adları ve fotoğrafları kullanarak keskin bir artış gözlemlediler. Tüm vatandaşların, Illuminati'nin üyelik aidatı veya bağışları kabul etmediğini hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlatma ücretleri. Kim aksini söylerse yanlıştır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla yalnızca Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlar aracılığıyla iletişim kurar. Temsilcilerimiz, yalnızca kendi paranızla almanız gereken gerekli başlangıç ​​ürünlerini sipariş eder. Bu politikaları görüntülemenin hiçbir istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların kuruluşumuza üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemlerin farkında olmaya teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için, hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçin
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    Eposta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    ReplyDelete
  182. MERHABA izleyicisi, nihayet Illuminati kaputuna nasıl katıldığım ve ZENGİN, ÜNLÜ VE GÜÇLÜ olduğuma dair ifademi paylaşmak için buradayım, mahalleye üye olmak için elimden gelenin en iyisini yaptım ama sonunda bir kaç kez dolandırıcılık yaptım. net tanıklık bu yüzden temsilciyle temasa geçtim, davete katılmadan önce benden çok para isteyeceğinden o kadar korktum ama en büyük sürprizim sadece yaptığım eşyaları satın almamı istedi ve bugün çok mutluyum zengin olduğumu ve tüm bunlarla birçok iş kurabilen dünyaya deyin ki, kişisel hesabımda 20 milyon dolarlık bir miktar var ve ayrıca Illuminati tarafından bana verilen işle tüm dünyada tanınıyorum ve ayrıca İstediğimi yapma gücü ...... Kulvarımda pek çok insan da yardım arıyor olabilir, burada da onların resmi e-posta adresi: illuminatib999@gmail.comWhats-app: +1 (513) 795‑8209 DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN VE 18 YAŞIN ÜZERİNDE OLMALISINIZ.

    ReplyDelete
  183. Para, güç, terfi ve güvenlik için Illuminati Kardeşliğine katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10,060,800 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. 470,690 ABD Doları değerinde Yeni Şık Dream CAR.
    3. Seçtiğiniz ülkede 680.500 USD değerinde satın alınmış bir Dream House.
    4. Üye olarak her ay banka hesabınıza 80,860USD tutarında aylık ödeme.
    5. Işığı, parayı ve gücü 3 günde görmeyi ihmal etmeyin.
    6. İnsan fedakarlığı yok.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    ReplyDelete
  184. Para, güç, terfi ve güvenlik için Illuminati Kardeşliğine katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    1. 10,060,800 ABD Doları tutarında Nakit Ödül.
    2. 470,690 ABD Doları değerinde Yeni Şık Dream CAR.
    3. Seçtiğiniz ülkede 680.500 USD değerinde satın alınmış bir Dream House.
    4. Üye olarak her ay banka hesabınıza 80,860USD tutarında aylık ödeme.
    5. Işığı, parayı ve gücü 3 günde görmeyi ihmal etmeyin.
    6. İnsan fedakarlığı yok.
    7. Milyoner Olun
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    ReplyDelete
  185. Selam !!! Harika Illuminati'ye katılmak ve başlamak ister misiniz?
    ayda 700.000,00 USD alıyor ve diğerleri arasında popüler ve
    zengin ve ünlü, bu senin Illuminati olma ve üyelere katılma şansın.
    Tüm ziyaretçileri Illuminati kardeşlik ışık en büyük sırlarına hoş geldiniz !!! +1 (979) 4593235 Don ile bize başvuru nedir lütfen kardeşliğe katılmanın faydaları hakkında daha fazla bilgi için, ışığı göremiyorum

    ReplyDelete
  186. ILLUMINATI KARDEŞLİK'ten birleşik devlete ve dünyanın dört bir yanından selamlar, bu kayıp hayallerinizi geri kazanabileceğiniz ve ayrıca zenginliğin ve mutluluğun ışığını kan olmadan görebileceğiniz Illuminati kardeşliğine katılmak için açık bir fırsattır. kurban. Ayrıca tüm yeni üyeleri kardeşliğe katıldıklarında karşılamak için 600.000 USD ödüyoruz, ayrıca kendi seçtikleri bir evi ve yatırımları olan bir evi ve onların ünlü olmaları için hayattaki bu fırsatı sunuyoruz.

    ILLUMINATI'YE KATILAN YENİ ÜYELERE SAĞLANAN FAYDALAR.
    1. 600.000 ABD Doları tutarında nakit ödül.
    2. 250.000 USD değerinde yeni bir Şık Dream CAR
    3. Seçtiğiniz ülkede satın alınmış bir rüya evi.
    Dünyanın en iyi 5'i ile bir aylık randevu Bohemian Grove'a üye olarak her ay banka hesabınıza 1.000.000 USD tutarında aylık ödeme
    Dünyanın liderleri ve en önemli 5 ünlüsü. Eğer ilgileniyorsanız, lütfen önceki E-posta Adresiyle iletişime geçin: illuminatibrotherhood1988@gmail.com

    NOT; Hindistan, Türkiye, Afrika, Amerika Birleşik Devletleri, Malezya, Dubai, Kuveyt, Birleşik Krallık, Avusturya, Almanya, Avrupa'nın her yerinden katılabileceğiniz bu Illuminati kardeşliği. Asya, Avustralya vb.

    Selamlar TEMPLE ILLUMINATI AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ

    ReplyDelete
  187. THIS IS AN ILLUMINATi OFFICIAL MESSAGE TO THE WORLD
    NOTE: THERE IS NO HUMAN SACRIFICE INVOLVED AND ILLUMINATI ALSO DOES NOT ASK FOR THE REGISTRATION FEE
    You can contact the temple agent through WhatsApp: +234-9068-2122

    Are you a businessman, politician, musician? You want to be rich,

    famous, powerful in life, join the cult of the Illuminati brotherhood

    today and get a rich instant sum of. $ 1 million a week and a free

    Car wherever you choose to live in this world and get even $

    1,000,000 as your benefit to start a new life .


    You must be at least 20 years old before you can contact our partners
    Email:
    worldillluminatitemple666@gmailcom or
    Whatsapp: [+234-9068-2122]

    ReplyDelete
  188. Illuminati kardeşliğine katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Sonsuza kadar zengin olun, güvende olun, şöhretli ve güçlü olun.
    Tüm yeni üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilir:
    1. 10.700.900,00 ABD Doları tutarında nakit ödüller
    2. 459.600 USD değerinde seçtiğiniz yepyeni araba
    3. Dünyanın herhangi bir yerinde 870.900 ABD Doları değerinde bir ev
    4. Aylık 15.600 ABD doları ödeme
    5. Fedakarlık yok.
    Kardeşlik e-postasına katılmakla ilgileniyorsanız: illminatistar6666@gmail.com, WhatsApp +1(631)215-3778.
    Instagram: illuminati_light66

    ReplyDelete
  189. Illuminati kardeşliğine katılın ve sonsuza kadar zengin olun. Sonsuza kadar zengin olun, güvende olun, şöhretli ve güçlü olun.
    Tüm yeni üyelere nakit ödüller ve avantajlar verilir:
    1. 10.700.900,00 ABD Doları tutarında nakit ödüller
    2. 459.600 USD değerinde seçtiğiniz yepyeni araba
    3. Dünyanın herhangi bir yerinde 870.900 ABD Doları değerinde bir ev
    4. Aylık 15.600 ABD doları ödeme
    5. Fedakarlık yok.
    Kardeşlik e-postasına katılmakla ilgileniyorsanız: illminatistar6666@gmail.com, WhatsApp +1(631)215-3778.
    Instagram: illuminati_light66

    ReplyDelete
  190. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YAPILMAZ
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+ 708) 942-7262

    ReplyDelete
  191. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YAPILMAZ
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    ReplyDelete
  192. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    ReplyDelete
  193. BU DÜNYAYA YÖNELİK RESMİ BİR MESAJDIR: HİÇBİR İNSAN HAYATI SAĞLANMAMAKTADIR VE AYRICA EĞİTİM BİR KAYIT İŞARETİ SORMAYACAKTIR

    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 661-777-5633
    İşadamı, politikacı, papaz, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun
    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşliğinin kültüne katılın
    bugün ve anında zengin bir miktar elde edin. Haftada 1 milyon dolar ve bedava
    Bu dünyada yaşamaya karar verdiğiniz her yerde bir araba ve hatta dolar kazanın
    Yeni bir hayata başlamak için avantajınız olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınız.

    ReplyDelete
  194. BU WORLUMINATI'YE İLGİLİ RESMİ BİR MESAJDIR: İNSAN KURTULUŞU YOKTUR VE İLLUMINATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ SORMUYOR Tapınak temsilcisiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 661-777-5633
    İşadamı, politikacı, papaz, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun
    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşliği kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava
    Bu dünyada nerede yaşamayı seçerseniz seçin ve hatta $ kazanın
    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 20 yaşında olmalısınızE-posta: illuminate666temple@outlook.com veyaWhatsapp: (+1 661-777-5633)

    ReplyDelete
  195. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU YAPILMAZ
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: +1 (708) 942-7262

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Zengin, ünlü, hayatta güçlü olmak, bugün Illuminati kardeşlik kültüne katılmak ve anında zengin olmak ister. Haftada 1 milyon dolar ve bedava ev. bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca ayda 80.000.000 $ maaş kazanın ...

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 50.000.000 $ değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: illuminatiwordorder1995@gmail.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    ReplyDelete
  196. Selamat siang, inilah cara mudah untuk menjadi anggota persaudaraan terkenal di dunia {Illuminati}. Untuk kelas pekerja, Bisnis pria / wanita, artis, Politisi yang ingin menjadi lebih besar, Kuat dan Berpengaruh di dunia, bergabunglah bersama kami untuk menjadi salah satu anggota resmi kami hari ini. Anda akan diberi kesempatan ideal untuk mengunjungi lingkaran Illuminati setelah pendaftaran selesai oleh Anda, tidak ada pengorbanan atau nyawa manusia yang dibutuhkan, persaudaraan Illuminati membawa serta perlindungan, kekuasaan, kekayaan, dan ketenaran dalam hidup. Anda memiliki akses penuh untuk memberantas kemiskinan dari generasi Anda. Hanya anggota lingkaran Illuminati yang sudah ada yang memiliki kewenangan untuk memperkenalkan anggota mana pun ke lingkaran. Jadi sebelum Anda menghubungi kami, Anda harus berusia di atas 18 tahun dan setelah Anda menjadi anggota Anda akan berhak atas semua keuntungan selama sisa hidup Anda. Jadi jika Anda siap menjadi anggota, segera tulis kembali atau kontrak Whats-apps Resmi +1 (931) 994-3522 Gmail Resmi (justineilluminati@gmail.com)

    ReplyDelete
  197. ✝️ Para, güç, şöhret ve güvenlik için Illuminati Kardeşliğine katılın. E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.
    ÜYELERE VERİLEN AVANTAJLAR VE ÖDÜLLER.
    🔯 1. 10.060.800 USD Nakit Ödül.🔺
    🔯 2. 470,690 ABD Doları değerinde Yeni Şık Rüya Araba.
    🔯 3. Seçtiğiniz ülkede 680.500 USD değerinde satın alınmış bir Dream House🔺
    🔯 4. Üye olarak her ay aylık 80,860 USD ödeme.
    🔯 5. Işığı, parayı, şöhreti ve gücü 3 günde görmeyi ihmal etmeyin.
    🔯 6. İnsan fedakarlığı yok.🔺
    🔯 7. Milyoner Olun🔺
    Bize katılmakla ilgileniyorsanız, 🔺 Bize ulaşın: E-posta: illuminatistar6666@gmail.com veya WhatsApp +1(631)215-3778.

    https://www.gaia.com/article/what-is-the-illuminati

    ReplyDelete
  198. Merhaba
    Temsilcilerimiz, Illuminati'nin temsilcileri olarak ortaya çıkan sahte profillerde, genellikle çalınan profil adları ve fotoğrafları kullanarak keskin bir artış gözlemlediler. Tüm vatandaşların, Illuminati'nin üyelik aidatı veya bağışları kabul etmediğini hatırlaması önemlidir. Ondalık yok. aylık katkılar. Başlatma ücretleri. Kim aksini söylerse yanlıştır. Temsilcilerimiz vatandaşlarla yalnızca Facebook, WhatsApp ve e-posta üzerinden özel mesajlar aracılığıyla iletişim kurar. Temsilcilerimiz, yalnızca kendi paranızla almanız gereken gerekli başlangıç ​​ürünlerini sipariş ederler. Bu politikaları görüntülemenin hiçbir istisnası yoktur. Tüm vatandaşları, dolandırıcıların kuruluşumuza üye olmak isteyenleri dolandırmak için kullandıkları yöntemleri öğrenmeye teşvik ediyoruz. Güvenliğiniz için, hazırsanız lütfen bizimle iletişime geçin
    WhatsApp: +1(914)650-5066
    Facebook: oluwole Franklin
    Instagram: @franklinoluwole
    Eposta: illuminatibrotherhood754@gmail.com

    ReplyDelete
  199. ... ":

    BU DÜNYAYA RESMİ AYDINLATMA MESAJIDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURBETİ MEVCUT DEĞİLDİR VE İLLÜMİNATİ AYRICA KAYIT ÜCRETİ İSTEMEZ
    Tapınak acentesiyle WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz: +1 (708)942-7262

    İşadamı, politikacı, müzisyen misiniz? Zengin olmak istiyorsun

    ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın

    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve bedava

    Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz ve hatta $ kazandığınız araba

    Yeni bir hayata başlamak için menfaatiniz olarak 1.000.000.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce en az 25 yaşında olmalısınız
    E-posta: Illuminati wordorder1995.com
    Whatsapp: (+1 708) 942-7262

    ReplyDelete
  200. BU ILLUMINATI'DEN DÜNYAYA RESMİ MESAJDIR
    NOT: HİÇBİR İNSAN KURTULUŞU DAHİL DEĞİLDİR
    Tapınak acentesi ile WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz: (+905526952390)

    İş adamı mısın, kadın mı, politikacı, müzisyen, öğrenci misin? Olmak istemek
    zengin, ünlü, hayatta güçlü, Illuminati kardeşlik kültüne katılın
    bugün ve zengin bir anlık toplamı alın. Haftada 1 milyon dolar ve
    bedava ev. Bu dünyada yaşamayı seçtiğiniz her yerde ve ayrıca $ kazanın
    Aylık 90.000.000 maaş

    Illuminati'ye üye olan yeni üyeler için avantajlar.
    1. Seçtiğiniz herhangi bir ülkede bir ev.
    2. 60.000.000 USD değerinde yeni bir rüya arabası.
    3. Dünyanın en zengin adamlarıyla tanışma fırsatı.

    Ortaklarımızla iletişime geçmeden önce 20 yaşında veya daha büyük olmalısınız
    Eposta: greatilluminati2022@gmail.com
    Whatsapp: (+905526952390)

    ReplyDelete